Fikse schade na aanrijding op Weversplein

Angelique Claassen wachtte een onaangename verrassing toen ze haar woning op ’t Jannink uit ging en bij haar auto op het Weversplein kwam. Deze is fiks beschadigd, waarschijnlijk door een andere weggebruiker die er tegenaan is geknald. De schade is aanzienlijk maar van de dader(s) geen spoor. Daarom wil ze graag weten of iemand iets gezien heeft of weet wie de veroorzaker is. Wie wat weet kan dat melden via haar Facebookpagina.

Gerelateerde berichten

  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • Auto beschadigd in Oude Haaksbergerweg13 september 2016 Auto beschadigd in Oude Haaksbergerweg De eigenaar van een Mitsubushi Colt is op zoek naar de dader(s) van een aanrijding in de Oude Haaksbergerweg. Die werd in de laatste week van augustus beschadigd. De wagen stond op dat […]
  • Appartementencomplex Jannink gestut na aanrijding19 augustus 2017 Appartementencomplex Jannink gestut na aanrijding Een man in een witte bestelbus heeft gisteravond de bewoners van de appartementen boven de doorgang op 't Jannink, de stuipen op het lijf gejaagd. Hij reed met een te hoge bestelbus hard […]
  • Nachtelijk vrachtverkeer vanaf 11 september verboden op Weversplein29 augustus 2017 Nachtelijk vrachtverkeer vanaf 11 september verboden op Weversplein Vrachtwagens die de winkels op het Weversplein willen bevoorraden kunnen dat vanaf 11 september aanstaande niet meer doen tussen 23.00 uur en 07.00 uur. Ook op 't Jannink en De Weverij is […]
  • Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof7 november 2014 Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof De Albert Heijn in Goor is afgelopen nacht rond 03.50 uur slachtoffer geworden van een brute ramkraak. Drie mannen hebben de deur van de supermarkt aan het Weversplein geforceerd en in […]