Cabaretduo brengt Schoolfeestrevue online en op tv

Het Goorse cabaretduo Bert Eeftink en Paul Schabbink komen op donderdagavond 25 juni met een heuse Schoolfeestrevue onder de demonstratieve noemer ‘Schoolfeest is een grondrecht’. De makers van de tweejaarlijkse Goorse Revue brengen een speciale voorstelling die in de komende week in zaal De Ster wordt opgenomen. De Goorse zanger Marcel Mengerink heeft een muzikale rol, evenals de zangeressen Linda Bleeker en Roan Endeman. Ook is er een ‘special guest’.

Bert Eeftink tijdens een eerdere Goorse Revue

De voorstelling wordt opgenomen voor een beperkt aantal bezoekers. Dit in verband met de Coronamaatregelen. Kaarten om de show live bij te wonen zijn dus niet meer beschikbaar. De voorstelling is op donderdag 25 juni vanaf 21:00 uur te bekijken via het Youtube-kanaal van deze site. Ook Hofstreek TV zal de Schoolfeestrevue uitzenden.

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestrevue: Hilarisch en ontroerend20 juni 2020 Schoolfeestrevue: Hilarisch en ontroerend De afgelopen twee dagen werd in de achterzaal van zaal De Ster de Schoolfeestrevue opgevoerd. Vier shows voor steeds dertig personen in verband met de Coronamaatregelen. De […]
  • Extra voorstelling Goorse Kerstrevue4 november 2019 Extra voorstelling Goorse Kerstrevue Er komt een extra voorstelling van de Grote Goorse Kerstrevue op zondag 22 december. De vier shows die in de achterzaal van De Ster op 13,14,20- en 21 december worden gegeven waren in een […]
  • Nagenieten van de Goorse Revue…26 november 2017 Nagenieten van de Goorse Revue… Zo'n 1100 Gorenaren genoten in de afgelopen twee weekeinden van de sketches en liedjes tijdens de Grote Goorse Revue. Deze begon met de broer van AndrĂ© Rieu die zijn eigen bijzondere kijk […]
  • Goorse Revue bijna uitverkocht15 november 2017 Goorse Revue bijna uitverkocht De voorstellingen van de Goorse Revue, komend weekeinde en het weekeinde daarna zijn nagenoeg uitverkocht. Er zijn alleen nog enkele kaarten voor de eerste twee (van vier) uitvoeringen van […]
  • Stormloop op kaarten Goorse Revue27 oktober 2017 Stormloop op kaarten Goorse Revue Er is, evenals vorig jaar, weer een stormloop op toegangskaarten voor de Grote Goorse Revue in de achterzaal van De Ster. Vorige week is de kaartverkoop begonnen en inmiddels zijn al meer […]