Cabaretduo brengt Schoolfeestrevue online en op tv

Het Goorse cabaretduo Bert Eeftink en Paul Schabbink komen op donderdagavond 25 juni met een heuse Schoolfeestrevue onder de demonstratieve noemer ‘Schoolfeest is een grondrecht’. De makers van de tweejaarlijkse Goorse Revue brengen een speciale voorstelling die in de komende week in zaal De Ster wordt opgenomen. De Goorse zanger Marcel Mengerink heeft een muzikale rol, evenals de zangeressen Linda Bleeker en Roan Endeman. Ook is er een ‘special guest’.

Bert Eeftink tijdens een eerdere Goorse Revue

De voorstelling wordt opgenomen voor een beperkt aantal bezoekers. Dit in verband met de Coronamaatregelen. Kaarten om de show live bij te wonen zijn dus niet meer beschikbaar. De voorstelling is op donderdag 25 juni vanaf 21:00 uur te bekijken via het Youtube-kanaal van deze site. Ook Hofstreek TV zal de Schoolfeestrevue uitzenden.