Burenruzie in de van Kollaan: dreiging met wapen

De politie rukte gisteren met drie wagens uit naar de van Kollaan na een melding over een burenruzie. Die bleek rond half negen behoorlijk uit de hand gelopen. Eén van de strijdende partijen is opgepakt voor het bedreigen met een wapen. Hij is overgebracht naar het arrestantencomplex in Borne. De politie zette voor de inval en de aanhouding de kruising op de Herman Heijermanstraat met de van Kollaan af. De politie heeft de zaak in onderzoek en wil in het kader daarvan niet meer kwijt.

Gerelateerde berichten

  • Mannen met wapen aangehouden op station5 oktober 2015 Mannen met wapen aangehouden op station Twee mannen zijn maandagochtend aangehouden op het station in Goor vanwege verboden wapenbezit. Een van hen had een zogenoemde taser bij zich. Eem taser is een wapen waarmee iemand […]
  • Drie mannen aangehouden vanwege drugsbezit27 mei 2020 Drie mannen aangehouden vanwege drugsbezit De politie heeft afgelopen zondag in de Spoorstraat in Goor drie mannen gearresteerd vanwege drugsbezit. Ook wordt het trio verdacht van handel in harddrugs. De mannen reden in een auto […]
  • Ergernis rondom oud-papier-hysterie11 mei 2020 Ergernis rondom oud-papier-hysterie Het is een doorn in het oog van veel buurtbewoners. De hysterie en de brutaliteit rondom de inzameling van het oud-papier aan de Van Kollaan. Bij de containers ontstond afgelopen dagen […]
  • Auto met drugs aangetroffen in de van Kollaan13 augustus 2019 Auto met drugs aangetroffen in de van Kollaan In de Goorse van Kollaan is vannacht een auto aangetroffen waarin diverse soorten drugs lagen. De bestuurder daarvan werd aangehouden. Hij werd getraceerd doordat hij opvallend rijgedrag […]
  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]