Apollo komt met eigen Schoolfeestcompositie: In de Quarantente

Na het succes van vorig jaar toen in het kader van 100 jaar Apollo tijdens Schoolfeest ‘Wie bloast de Tente in en oet’ werd uitgebracht, komt Apollo ook dit jaar met een eigen Schoolfeestnummer dat door het grote orkest met een combo is opgenomen. Het lied ‘In de Quarantente’ is direct na het bekend worden van de afgelasting van het Schoolfeest, geschreven door Paul Schabbink. De Goorse maestro Carl Wittrock maakte een compositie die door alle muzikanten individueel is ingespeeld. Het resultaat van dit bewerkelijke project inclusief videoclip is in de komende te zien via de diverse online-kanalen van de Goorse muziektrots en deze site.

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestlied Apollo ‘De Quarantente’ met clip online25 juni 2020 Schoolfeestlied Apollo ‘De Quarantente’ met clip online Het Schoolfeestnummer 'De Quarantente' van Apollo staat vanaf nu met videoclip online en is onder meer te zien op het Youtube-kanaal van deze site via deze LINK. Het lied over Schoolfeest […]
  • 80-jarige laat Tent swingen met eigen polka18 juni 2018 80-jarige laat Tent swingen met eigen polka Hij is een icoon van het bijna 100-jarige Apollo. Wim Leetink, vorig jaar nog gehuldigd voor 80 jaar trouwe dienst bij het Goorse muziekkorps, is nog wekelijks te vinden bij de repetities. […]
  • Geen Schoolfeest, wel veel Schoolfeestmuziek…26 juni 2020 Geen Schoolfeest, wel veel Schoolfeestmuziek… De Tente is er niet, de kermis ook niet maar het Feest der Feesten wel. Ondanks de Coronacrisis is het op diverse plekken in Goor dit weekeinde feest en daar hoort muziek bij. En dan […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (10)21 juni 2018 Schoolfeestnieuws in het kort (10) - Bordeaux-rode en zwarte fluwelen en katoenen linten om een groot aantal lantaarnpalen in Goor. En dat in alle straten waar komende zondag ook de Goorse optocht door komt. Wie er […]
  • Open Schoolfeestrepetities Apollo29 mei 2018 Open Schoolfeestrepetities Apollo Om alvast in de stemming te komen voor het Feest der Feesten houdt Apollo voor de Gorenaren open repetities. Het harmonie-orkest bereidt zich onder leiding van Carl Wittrock voor op het […]