Henny Epping (80) nog altijd actief voor Bakker Nollen

80 jaar! Maar nog altijd even kwiek. Henny Epping heeft deze week deze respectabele mijlpaal bereikt. En hij staat nog steeds drie dagen per week klaar voor zijn collega’s van Bakkerij Nollen in Goor. Zo snijdt hij iedere vrijdag het brood, brengt hij bestellingen rond en bakt hij met veel plezier ieder jaar de beroemde bollen van Nollen. Henny had jarenlang een eigen bakkerij in Goor en toen in 2001 Bakkerij Nollen zijn bakkerij overnam, is hij gezellig blijven hangen. ‘’Henny is een erg loyale collega en is zijn passie voor het bakkersvak nog lang niet kwijt’’ , aldus zijn collega’s. 

Gerelateerde berichten

  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Ergernis rondom oud-papier-hysterie11 mei 2020 Ergernis rondom oud-papier-hysterie Het is een doorn in het oog van veel buurtbewoners. De hysterie en de brutaliteit rondom de inzameling van het oud-papier aan de Van Kollaan. Bij de containers ontstond afgelopen dagen […]
  • Medewerkers Kukelnest feliciteren 80-jarige buurvrouw Jo19 november 2018 Medewerkers Kukelnest feliciteren 80-jarige buurvrouw Jo De buurvrouw van het Kukelnest, Jo Morsink, is 80 jaar geworden. Een goede reden voor de  medewerkers van Aveleijn / Het Kukelnest om Jo in het zonnetje te zetten. Gewapend met een […]
  • Hanneke Hiddink overleden12 maart 2010 Hanneke Hiddink overleden Hanneke Hiddink is vannacht overleden. De Diepenheimse streektaalzangeres had ook in Goor veel aanhang en trad in het verleden met Ben Schreurs veel op in Goor. In het duo Hiddink en […]
  • De Goorse huishoudschool in het begin van de oorlog…23 maart 2020 De Goorse huishoudschool in het begin van de oorlog… In het jaar dat 75 jaar vrijheid gevierd wordt, wordt er natuurlijk regelmatig terug gekeken op de tijd van toen. Ook in Goor. Johan Geerdink stuurde onderstaande bijzondere foto uit 1941 […]