Nieuwe citymap en slabbetjes voor nieuw geborenen

HofMarketing heeft ook dit jaar samen met de toeristische ondernemers in Goor en de overige kernen in de Hof van Twente, één complete kaart gemaakt met toeristische informatie en plattegronden van alle kernen en speciaal bedoeld voor toeristen. Op de citymap staan de fietsknooppunten vermeld en worden de bezienswaardigheden, horeca en overnachtingsmogelijkheden aangeduid met symbolen. De city-maps worden verspreid bij de toeristische verblijfsaccommodaties en zijn af te halen bij de VVV Informatiepunten. In Goor is dat bij Lekker Leuk op het Weversplein. Hofmarketing heeft tevens slabbetjes laten maken voor elke pas geborene in de gemeente waarop staat: “Welkom in de Hof, kleintje”. Deze worden vier keer per jaar opgestuurd.

Gerelateerde berichten

  • Toeristische kaart Hof verkrijgbaar3 juli 2019 Toeristische kaart Hof verkrijgbaar Samen met toeristische ondernemers in Hof van Twente heeft Hofmarketing  één complete kaart vervaardigd met toeristische informatie en plattegronden van alle kernen. De kaart is […]
  • Onderzoek naar vrijetijds-economie27 juli 2016 Onderzoek naar vrijetijds-economie Er is een marktonderzoek gestart naar het wonen, werken en recreëren in Goor en omgeving. Er worden onderzoeken uitgezet bij ondernemers, de VVV, de gemeente en bij evenementen. Ook […]
  • HofMarketing vestigt zich in voormalig Goors gemeentehuis3 mei 2018 HofMarketing vestigt zich in voormalig Goors gemeentehuis De nieuwe stichting HofMarketing gaat zich in vestigen in het oude gemeentehuis aan de Diepenheimseweg in Goor. Daar is vanaf afgelopen dinsdag kantoorruimte gehuurd. Directeur Wilco de […]
  • Hofmarketing van start1 juni 2018 Hofmarketing van start De nieuwe HofMarketing is vanmiddag gestart met een presentatie van de nieuwe huisstijl en enkele van de concrete activiteiten. Tijdens de lancering in De Reggehof ging de nieuwe directeur […]
  • Toeristentaks relatief hoog in de Hof22 oktober 2019 Toeristentaks relatief hoog in de Hof Toeristen die een nachtje verblijven in Goor en omgeving betalen een relatief hoge toeristenbelasting. Zo moesten deelnemers aan bijvoorbeeld de fietsvierdaagse 1,50 euro bovenop de […]