Uitgebreid politieonderzoek na melding steekincident Wheeweg

De politie heeft vannacht uitgebreid onderzoek gedaan na een melding van een steekincident op de Wheeweg dat gisteravond rond 22:30 plaatsvond. Ook de parkeerplaats ter hoogte van de kruising met de Gruttostraat is onderwerp van onderzoek dat onder meer met honden is uitgevoerd. Bij de ingang van het terrein van vv Twenthe is een auto de berm ingereden. Her en der lagen ook brokstukken. De politie wil gedurende het onderzoek niets kwijt. De Wheeweg was tussen de Gruttostraat en de Spechthorstweg tot 5:00 uur afgesloten.

Gerelateerde berichten

  • Forse blikschade bij aanrijding Scherpenzeelseweg4 juni 2020 Forse blikschade bij aanrijding Scherpenzeelseweg Twee auto's zijn vanmiddag hard op elkaar gebotst op de kruising van de Scherpenzeelseweg met de Gruttostraat. De oorzaak wordt nog onderzocht maar het lijkt erop dat één van de twee […]
  • Aanrijding met gewonde op de Wheeweg28 december 2019 Aanrijding met gewonde op de Wheeweg Bij een aanrijding tussen twee auto's op de kruising van de Wheeweg en de Gruttostraat in Goor is zatermiddag een gewonde gevallen. Het gaat om de bestuurdster van een bestelauto. Die is […]
  • Auto botst achterop bestelbus17 oktober 2018 Auto botst achterop bestelbus Op de kruising van de Spechthorstweg met de Wheeweg heeft vanmiddag een kop-staartbotsing plaatsgevonden tussen een personenauto en een bestelbus. De bestelbus wilde vermoedelijk vanaf de […]
  • Postduivententoonstelling bij De Reggevliegers21 november 2019 Postduivententoonstelling bij De Reggevliegers Postduivenvereniging 'De Reggevliegers' houdt komende zaterdag haar jaarlijkse duivententoonstelling in het clubgebouw aan de Gruttostraat in Goor. Nu het vliegseizoen voorbij is, is dit […]
  • Auto-inbraken op Goorse industrieterreinen31 mei 2015 Auto-inbraken op Goorse industrieterreinen Een viertal auto's zijn dit weekeinde het slachtoffer geworden van inbrekers. Van personenauto's aan de Wheeweg, de Dammaten en de Klavermaten werden de zijruiten ingeslagen. Volgens de […]