Goors Victorie als noodklok voorafgaand aan de Schoolfeestrevue

Het carillon aan de muur van De Reggehof zal morgenavond vanaf 20:00 uur een uur lang het Goors Victorie laten horen. Het Goorse verenigings- evenementencentrum wil hiermee de noodklok luiden tijdens de virtuele opening van Schoolfeest 2020. Het Goorse volkslied klinkt het uur voorafgaand aan de uitzending van de Schoolfeestrevue op Hofstreek TV. De Reggehof is door de Coronacrisis in zwaar weer terecht evenals de gehele cultuursector. Het Goors Victorie is daarnaast bedoeld om de stilte te doorbreken op het Schoolfeestplein waar het op dat moment in ‘normale’ tijden een drukte van belang zou zijn.

Gerelateerde berichten

  • Raadsvragen over coronagelden12 januari 2022 Raadsvragen over coronagelden De lokale fracties van SP en D66 willen van de raad weten hoe het geld besteed is dat door de Rijksoverheid beschikbaar is gesteld om op verschillende terreinen de coronacrisis door te […]
  • Geen extra steun voor cultuursector12 juni 2020 Geen extra steun voor cultuursector De gemeente Hof van Twente is niet van plan om extra maatregelen te treffen om de cultuursector te steunen. Dit blijkt uit de antwoorden die zijn gegeven op vragen hierover van […]
  • Geen permanente vergunning Reggehof voor evenementen16 december 2019 Geen permanente vergunning Reggehof voor evenementen De Reggehof krijgt geen permanente vergunning voor het organiseren van evenementen op het Schoolfeestplein. Dat antwoordt het College van B&W op vragen van D66. Die vroeg of het […]
  • Kaartenactie BBBB-festijn groot succes18 augustus 2019 Kaartenactie BBBB-festijn groot succes Het kon nog wel eens druk worden op zaterdag 31 augustus op het Schoolfeestplein. Dan wordt daar door RH Events voor de eerste keer het BBQ, Beer, Beats en Barbers-festijn gehouden. Er […]
  • Goor loopt vol tijdens Bigband Festival2 april 2018 Goor loopt vol tijdens Bigband Festival De voorspellingen waren anders maar het viel alleszins mee. De weergoden zijn het Goorse Bigband Festival dit jaar toch goed gezind en dat heeft er mede toe bijgedragen dat er heel veel […]