Toerclub Goor de provincie door

De toerclub Goor is afgelopen weekeinde met een kleine groep fietsers de provincie rondgefietst. Bij deze 415 kilometer lange tocht is zo dicht mogelijk langs de provinciegrenzen gefietst zonder deze ergens te overschrijden. Midden in de nacht om 04:00 werd het startschot gelost en tegen 21:00 ‘s avonds waren de fietsers weer terug in Goor. Om de nadelen van de onderlinge afstand in verband met de RIVM-maatregelen te compenseren zijn onderweg extra rustpauzes ingelast. Hiermee heeft de club laten zien dat een lange fietstocht in Coronatijd toch mogelijk is. Plannen voor een nog langere tocht zijn reeds in de maak.

Gerelateerde berichten

  • Veldritwedstrijd GOW Competitie in Goor5 oktober 2017 Veldritwedstrijd GOW Competitie in Goor Goor vormt begin januari het decor van een heuse veldritwedstrijd. Op zaterdag 6 januari wordt rond sportpark 't Doesgoor de twaalfde van veertien wedstrijden in de zogenaamde GOW […]
  • Mountainbike trainingen voor jeugd bijna van start27 februari 2017 Mountainbike trainingen voor jeugd bijna van start Voor de volwassen fietsers was er in de Hof van Twente al genoeg te beleven. Op initiatief van de Toerclub Goor komt nu ook de jeugd echt aan bod. Na de enthousiaste reacties op de pilot […]
  • Dubbel gevoel voor Koeleman na beklimming Stelvio2 september 2015 Dubbel gevoel voor Koeleman na beklimming Stelvio "Als je de lat te hoog legt, kun je eronder doorgaan". Deze woorden van Normaal-zanger Bennie Jolink gebruikte wielrenner Raymond Koeleman op zijn Facebookpagina vandaag. De Gorenaar […]
  • Tocht met Mini Coopers voor ernstig zieke Delphine23 september 2021 Tocht met Mini Coopers voor ernstig zieke Delphine Op zaterdag 2 oktober aanstaande organiseert de Mini Cooper Club Nederland een toertocht voor de Goorse Delphine Oosterhuis. Zij is net 18 geworden en heeft door een ernstige longziekte […]
  • Goors trio op de pedalen voor een toekomst zonder Alzheimer14 september 2021 Goors trio op de pedalen voor een toekomst zonder Alzheimer De broers Roy en Mark Escher gaan komende zaterdag samen met Gerco Weeink, een fietstocht van 120 kilometer maken met als doel zoveel geld in te zamelen voor de bestrijding van Alzheimer. […]