André Overbosch ziet Abraham

André Overbosch hoort er sinds vandaag ook bij, de club van 50. De voormalig tambour-maître van het Goorse Apollo viert vandaag zijn 50ste verjaardag. Naast zijn liefde voor muziek houdt André ook van koken. Via deze weg wordt hij gefeliciteerd door de collega’s van de Menzis-winkel in Rijssen. Proficiat namens Corrie, Gerda en Jan!

andre50

Gerelateerde berichten

  • Theo Deegens nieuwe voorzitter Wereldwinkel10 december 2014 Theo Deegens nieuwe voorzitter Wereldwinkel Theo Deegens is dinsdagavond benoemd tot nieuwe voorzitter van hun Vereniging Wereldwinkel Goor. De bestuurder die jarenlang in Kampen woonde is oud-preses van vv Twenthe (foto) en zette […]
  • Centrum reageert op ongeregeldheden27 september 2015 Centrum reageert op ongeregeldheden FC Het Centrum heeft gereageerd op de onverkwikkelijkheden vanmiddag in het duel tegen vv Twenthe. Volgens voorzitter Nick Verplak van de Enschedese club is niet de goal van Twenthe maar […]
  • GMHC wint dankzij Isabel Hevink6 november 2016 GMHC wint dankzij Isabel Hevink De hockeydames van GMHC hebben een belangrijke zege geboekt op een directe concurrent. Oosterbeek, dat tweede stond, werd met 4-2 verslagen. De Goorse equipe begon voortvarend. Al na tien […]
  • Jansen geeft WK-ticket uit handen met Oranje4 september 2018 Jansen geeft WK-ticket uit handen met Oranje Ellen Jansen is er met het Nederlands Elftal niet in geslaagd rechtstreekse plaatsing voor het WK van volgend jaar in Frankrijk af te dwingen. In Oslo werd het beslissende kwalificatieduel […]
  • PvdA: Slechte informatieverstrekking rupsenplaag27 juli 2019 PvdA: Slechte informatieverstrekking rupsenplaag De partij van de Arbeid is weer eens in de pen geklommen en van mening dat de informatieverstrekking vanuit de gemeente over de eikenprocessierupsplaag flink te kort schiet. De […]