Leeuw in de Kloosterlaan

Wie het beest van ver ziet moet even twee keer met ogen knipperen terwijl anderen er bang van kunnen worden. Op de stoep naast de Kloosterlaan, naast de kruising met de Bentinckstraat, heeft iemand een grote pluchen leeuw neer gezet die er op het eerste gezicht best ‘echt’ uitziet. Wie het beest daar heeft achtergelaten én waarom, is niet bekend. Totdat de rechtmatige eigenaar de nepleeuw weer ophaalt kijkt hij vooralsnog vervaarlijk de Kloosterlaan in…

Gerelateerde berichten

  • Scootmobielclub gaat weer op pad12 april 2022 Scootmobielclub gaat weer op pad De Goorse scootmobielclub van de Stichting Franje gaat weer van start met gezellige toertochten. Komende vrijdagmiddag 15 april vertrekt de eerste om 13:30 uur vanaf het Franje-gebouw aan […]
  • Aanrijding in de Kloosterlaan18 maart 2022 Aanrijding in de Kloosterlaan Een vrouw is aan het begin van de middag gewond geraakt bij een aanrijding in de Kloosterlaan. Ze werd geraakt bij de Heeckerenschool en raakte daarbij gewond. Ze is afgevoerd naar het […]
  • Sloeki de Schoolfeesttijger gaat door Goor zwerven24 juni 2021 Sloeki de Schoolfeesttijger gaat door Goor zwerven Vorig jaar was het een leeuw die door een groep Goorse jongens, De Proot-Boys, in omloop werd gebracht en die daarop tijdens het vorige alternatieve Schoolfeest overal terecht kwam. De […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (2)22 juni 2021 Schoolfeestnieuws in het kort (2) * Vorig jaar zwierf een pluchen leeuw door Goor die overal opdook en via social media veel gedeeld werd tijdens zijn 'Schoolfeestavonturen'. Het dier heeft dat feest niet overleefd en […]
  • Beschonken en brutaal…19 juni 2021 Beschonken en brutaal… Een 21-jarige Enschedeër is vannacht zijn rijbewijs kwijt geraakt na een opmerkelijk tafereel in de Kloosterlaan en van Coeverdenstraat. De politie kreeg rond 02:00 uur een melding over […]