Schoolfeest-TV vanmiddag van start

Hofstreek Omroep begint vanmiddag met een lange reeks Schoolfeestuitzendingen op de lokale televisie. Vanaf 13:00 uur wordt afgetrapt met een programma voor de senioren die normaliter op deze dag de Seniorenmiddag in de Schoolfeesttent zouden hebben gehad. Er zijn gesprekken met de commissieleden Selma Hoek en Herbert Reef over de Seniorentochten- en middagen. Ook zijn er beelden historische van de Seniorenfeesten- en tochten uit de voorbije jaren. van De band Premium die dit jaar zou optreden tijdens het Seniorenfeest verzorgt de muziek. Hieronder de programmering voor de komende dagen.

De donderdag-uitzending begint om 20.00 uur waarin wordt toegewerkt naar de Schoolfeestrevue die vanaf 21.00 uur wordt uitgezonden. De revue is gemaakt door Bert Eeftink en Paul Schabbink en werd vorige week opgenomen in zaal De Ster. De Goorse band Friendship (foto), die normaliter speelt in de tent op donderdagavond verzorgt de muziek in de uitzending voor en na de Schoolfeestrevue.

De TV-uitzending van vrijdag begint om 16.00 uur. Dan is onder meer Schoolfeestvoorzitter Erwin Zwierink te gast. Ook is er een gesprek met Gerrit Verdriet over het Goor School & Volksfeest-museum. Daarnaast wordt de in 1996 uitgebrachte Schoolfeestfilm uitgezonden, Het ‘Bandje voor de Sfeer’ tekent voor de muzikale omlijsting.

De zaterdagmiddag is bij Schoolfeest-tv gereserveerd voor de schooljeugd en voor deĀ  familie. Er zijn kinderoptochten uit het verleden te zien en beelden van Apollo. Ook is er een gesprek met voormalig Robo-lid Robbie Rouwhof. Zaterdagavond zijn er onder meer beelden van de legendarische Schoolfeestband Allog en de Toon’n en is er muziek van de Tiroler DJ Marc Wiese (Roel Zweers). Live muziek is er van de band Lead.

De uitzendingen starten zondagmiddag om 13.00 uur. Dan staat de allegorische optocht centraal. Er zijn gesprekken met wagenbouwers en Rellieleden en er worden oude optochtbeelden getoond. De uitzendingen worden afgesloten met de P.P.M. Showband die de laatste jaren ook in de Schoolfeesttent het Feest der Feesten afsluit.

De uitzendingen van Schoolfeestradio gaan morgenavond om 19: 00 uur van start

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeest TV-filmpjes op YouTube20 juli 2021 Schoolfeest TV-filmpjes op YouTube De lokale Hofstreek Omroep heeft alle filmpjes die gemaakt zijn in het kader van het laatste alternatieve Schoolfeest op het eigen YouTube-kanaal gezet. Er was volgens de programmamakers […]
  • Filmpjes Schoolfeest 2020 online te bekijken10 augustus 2020 Filmpjes Schoolfeest 2020 online te bekijken De lokale Hofstreek Omroep heeft de filmpjes en interviews die tijdens het laatste, alternatieve, Schoolfeest zijn uitgezonden nu, op veler verzoek op een website gezet die via deze LINK […]
  • Hofstreek Omroep krijgt mobiele studio26 juni 2021 Hofstreek Omroep krijgt mobiele studio Hofstreek Omroep kan dankzij donaties nog meer live-uitzendingen gaan verzorgen met een mobiele studio. Door donaties van het Schoolfeestfonds, het Fonds 1819 (Spaarbanken omgeving […]
  • Hofstreek Omroep en Reggehof gaan nauwer samenwerken16 maart 2021 Hofstreek Omroep en Reggehof gaan nauwer samenwerken Hofstreek Omroep en Theater De Reggehof in Goor gaan een samenwerkingsovereenkomst tekenen om intensiever te gaan samenwerken. Het doel van de samenwerking is om elkaar te ondersteunen […]
  • Optochten opnieuw op Hofstreek TV29 juni 2017 Optochten opnieuw op Hofstreek TV De kinderoptocht van afgelopen zaterdag en de allegorische optocht op de zondag tijdens het School en Volksfeest worden komende zondag opnieuw uitgezonden op Hofstreek TV. De herhalingen […]