Hector opent volgende week fraai verbouwde kantine

Het was de bedoeling om de kantine van SV Hector later dit jaar te gaan verbouwen maar door de Corona-crisis is dat eerder gebeurd omdat door de gedwongen sluiting er ineens voldoende tijd en ruimte was om de werkzaamheden te verrichten. Er is als nieuw pronkstuk onder meer een nieuwe fraaie bar gerealiseerd door Henri Elbert van Perfect Woonaanpassingen die daarbij de hulp kreeg van een aantal handige vrijwilligers van de Goorse volksclub waar nu naast flesjes bier ook een tapinstallatie in gereed is waaruit ook speciaal bier getapt kan worden. Het nieuwe clubhuis gaat volgende week donderdag (2 juli) weer open en dat gebeurt op feestelijke wijze.

Henri Elbert tapt een biertje in de Hector-kantine

Gerelateerde berichten

  • GFC gaat accommodatie grondig verbouwen15 maart 2016 GFC gaat accommodatie grondig verbouwen Voetbalvereniging GFC gaat het eigen kleedkamer-gebouw grondig verbouwen. Ook het clubhuis d'Oale Goorsche' krijgt een facelift. De modernisering van de accommodatie is een langgekoesterde […]
  • Keuken-Prins Henri Elbert 50 jaar7 augustus 2020 Keuken-Prins Henri Elbert 50 jaar Van penis tot Puch en de nodige snedige teksten op diverse doeken. Het is Henri Elbert allemaal ten deel gevallen vlak voordat hij Abraham zag. Familie, vrienden en bekenden hebben er in […]
  • Bibliotheek weer geopend na verbouwing26 mei 2021 Bibliotheek weer geopend na verbouwing De Bibliotheek in Goor is weer geopend, nadat deze een grondige opknapbeurt heeft ondergaan. Nu de coronamaatregelen bovendien versoepeld zijn, kunnen bezoekers weer vrij rondlopen en […]
  • Bibliotheek vanaf donderdag een maand gesloten20 april 2021 Bibliotheek vanaf donderdag een maand gesloten De Bibliotheek in Goor is vanaf komende donderdag gesloten vanwege de verbouwing die dan van start gaat. Het is de bedoeling om de bieb op 25 mei weer te kunnen openen. In het verbouwde […]
  • Sarah Jolanda bij de club van 5031 oktober 2020 Sarah Jolanda bij de club van 50 Ze is klein van stuk maar 'groots met het mondje' staat op één van de vele spandoeken te lezen voor de woning van Jolanda Elbert op de Mulderskamp. De blonde Goorse van Needse komaf viert […]