Hector opent volgende week fraai verbouwde kantine

Het was de bedoeling om de kantine van SV Hector later dit jaar te gaan verbouwen maar door de Corona-crisis is dat eerder gebeurd omdat door de gedwongen sluiting er ineens voldoende tijd en ruimte was om de werkzaamheden te verrichten. Er is als nieuw pronkstuk onder meer een nieuwe fraaie bar gerealiseerd door Henri Elbert van Perfect Woonaanpassingen die daarbij de hulp kreeg van een aantal handige vrijwilligers van de Goorse volksclub waar nu naast flesjes bier ook een tapinstallatie in gereed is waaruit ook speciaal bier getapt kan worden. Het nieuwe clubhuis gaat volgende week donderdag (2 juli) weer open en dat gebeurt op feestelijke wijze.

Henri Elbert tapt een biertje in de Hector-kantine

Gerelateerde berichten

  • GFC gaat accommodatie grondig verbouwen15 maart 2016 GFC gaat accommodatie grondig verbouwen Voetbalvereniging GFC gaat het eigen kleedkamer-gebouw grondig verbouwen. Ook het clubhuis d'Oale Goorsche' krijgt een facelift. De modernisering van de accommodatie is een langgekoesterde […]
  • Stadslandbouw Hofleverancier voor Wijkvoorziening ‘t Doesgoor3 november 2017 Stadslandbouw Hofleverancier voor Wijkvoorziening ‘t Doesgoor De stichting Stadslandbouw Hof van Twente is vanaf volgend jaar de permanente 'Hofleverancier' van groenten en aardappels voor de eetgroepen bij Wijkvoorziening ‘t Doesgoor. Er is in de […]
  • Naast Bas Nijhuis ook FC Twente met walking football bij Open Dag ’t Doesgoor26 september 2018 Naast Bas Nijhuis ook FC Twente met walking football bij Open Dag ’t Doesgoor Het is een opkomende sport bij senioren en er zijn inmiddels ook al competities en toernooien: Walking Football, het is in het kort gezegd voetballen zonder te rennen. Komende zaterdag […]
  • Schone munten wachten op nieuw Schoolfeest10 oktober 2016 Schone munten wachten op nieuw Schoolfeest Het is een jaarlijks terugkerend ritueel en de commissieleden van de stichting Goors School en Volksfeest maken er altijd een gezellige bijeenkomst van. De duizenden penningen die van hand […]
  • Duurzaamheid bij Hector13 oktober 2019 Duurzaamheid bij Hector De final touch was de plaatsing van 44 zonnepanelen. Het clubgebouw van SV Hector is daarmee bijna op alle fronten duurzaam. Eerder werd het dak al voorzien van nieuwe isolatie en zijn er […]