Dansfeestje voor basisschoolverlaters

De verrassing was groot voor de leerlingen van de groepen 8 van de Goorse Heeckeren- en Albatrosschool gisteren. Het Hengelose poppodium Metropool organiseerde samen met de Rabobank een rondgang langs scholen in de regio om de schoolverlaters in deze Coronatijd toch nog een leuk extra feestje te geven van een kwartier op het eigen schoolplein onder leiding van twee danseressen én de jonge DJ Jelmex. Het werd door de leerlingen zeer gewaardeerd…

Gerelateerde berichten

  • Vakantie voor Goorse basisschoolleerlingen15 juli 2016 Vakantie voor Goorse basisschoolleerlingen Het is voor veel kinderen de mooiste tijd van het jaar: De grote schoolvakantie. Vandaag zijn de deuren van de Goorse basisscholen op slot gegaan om op maandag 29 augustus de deuren pas […]
  • Van de basisschool met een lach en een traan…18 juli 2018 Van de basisschool met een lach en een traan… Het zijn de laatste dagen voor de grote schoolvakantie en dat betekent dat het vooral een bijzondere week is voor de leerlingen van de groepen 8 van de zes Goorse basisscholen. Zij nemen […]
  • Daisy Meijer wint Hofpopvoices groep 827 november 2016 Daisy Meijer wint Hofpopvoices groep 8 Daisy Meijer was vanmiddag één van de winnaressen tijdens Hofpopvoices in de Goorse Reggehof. De jonge Goorse leerlinge van De Albatros won de zangcontest bij de deelnemers uit de groepen […]
  • Vier scholen winnaar op schoolvoetbaltoernooi10 april 2019 Vier scholen winnaar op schoolvoetbaltoernooi De Puntdakschool is de winnaar geworden van het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi in de categorie groep 7 en 8. De Gijminkschool werd tweede. Bij de jongens uit de groepen 5 en 6 was 't […]
  • Hofprins Rudi en Kinderprins Sem op Albatros en Heeckeren5 februari 2016 Hofprins Rudi en Kinderprins Sem op Albatros en Heeckeren De Goorse scholen De Albatros en Heeckeren zijn de enige scholen in Goor die, vanuit de katholieke achtergrond, nog op de traditionele wijze carnaval vieren. Dat gebeurt verkleed en vaak […]