Motorhelm gejat bij Jumbo

Een opmerkelijke diefstal in Supermarkt Jumbo. Daar is zondag een motorhelm ontvreemd. De eigenaar stond met een winkelmedewerker te praten toen de helm werd gejat. De politie bestudeert de camerabeelden.

Gerelateerde berichten

  • Moederdag-picknick in eigen tuin29 april 2020 Moederdag-picknick in eigen tuin GYG Entertainment organiseert op zondag 10 mei de 'Moederdag Picknick@home' voor heel Hof van Twente. Dit samen met de supermarkten Albert Heijn en Jumbo die tien picknick-pakketten […]
  • Klacht tegen vuilnisbelt Jumbo en roep om cameratoezicht14 mei 2020 Klacht tegen vuilnisbelt Jumbo en roep om cameratoezicht Als het geen papier is of glaswerk, dan is het wel een stort van oude kleding. De bewoners rondom de Jumbo zijn het meer dan beu. Deze week is dan ook een klacht ingediend bij de gemeente […]
  • Jumbo in Goor wordt ‘groenste’ supermarkt van Nederland4 april 2019 Jumbo in Goor wordt ‘groenste’ supermarkt van Nederland De nieuwe Jumbo-supermarkt aan de Goorse van Kollaan wordt volledig energie-neutraal. Dat zegt uitbater Tijn Leussink op de site Klimaatplein.com. Hij runt samen met zijn broer Niek zes […]
  • Pepernoten in de schappen van Jumbo28 juli 2019 Pepernoten in de schappen van Jumbo Ze staan volop in de schijnwerpers van de media. Jumbo in Goor heeft in deze tropische week de publiciteit gehaald met het aanbieden van pepernoten. Ze liggen alweer in de schappen van de […]
  • Gemeentewerf half april tegen de vlakte16 februari 2019 Gemeentewerf half april tegen de vlakte De gemeentewerf aan de Patrijzenstraat is als alles volgens plan verloopt half april definitief verleden tijd. Vanaf komende maandag begint een sloopbedrijf met de voorbereidende […]