Nieuwe asfaltlaag, Iependijk voor een deel afgesloten

Het kakelverse asfalt smeult aan de Iependijk. De spoorwegovergang is afgesloten voor wegwerkzaamheden en dus moeten mensen omrijden tot en met 3 juli. Het wegdek wordt aldaar voorzien van een nieuwe laag. De fietsers kunnen wel passeren.

Gerelateerde berichten

  • Weg van Goor naar Lochem weer open5 augustus 2017 Weg van Goor naar Lochem weer open De rijksweg N346 tussen Goor en Lochem is vanaf vandaag weer toegankelijk voor verkeer. De weg was sinds 17 juli gesloten vanwege werkzaamheden aan het asfalt, de berm en de riolering.  […]
  • Weg naar Hengelo eind juli gedeeltelijk afgesloten4 juli 2017 Weg naar Hengelo eind juli gedeeltelijk afgesloten De provinciale weg N346 tussen Goor en Hengelo wordt van maandag 24 juli tot en met zaterdag 29 juli voor een deel volledig afgesloten voor werkzaamheden aan het wegdek. Dat is bekend […]
  • Zomerweg komende week afgesloten27 oktober 2019 Zomerweg komende week afgesloten De zomerweg net buiten de bebouwde kom van Goor op 't Zeldam zal vanaf dinsdag worden afgesloten voor alle verkeer. Dit in verband met werkzaamheden aan het betonstroken. Omwonenden […]
  • Gewonden bij ongeval kruising Irisstraat/Iependijk10 juni 2019 Gewonden bij ongeval kruising Irisstraat/Iependijk Bij een aanrijding tussen een vrachtwagen en een personenauto op de kruising Irisstraat met de Iependijk, zijn vanmiddag twee gewonden gevallen. Een man en een vrouw in een personenauto […]
  • Stadsraad zoekt leden voor werkgroep energiezuinig wonen28 november 2017 Stadsraad zoekt leden voor werkgroep energiezuinig wonen De Goorse Stadsraad is op zoek naar Gorenaren die zich in een werkgroep in willen zetten om te komen tot de verduurzaming van de woningen in het Goorse. Deze werkgroep wil in de maand […]