Schoolfeestrevue op tv en nu online

De Schoolfeestrevue die vorige week is uitgevoerd en opgenomen in Zaal De Ster is zoals eerder aangekondigd om 21:00 uur te zien op Hofstreek TV. Daarvoor een interview met de makers Bert Eeftink en Paul Schabbink op de lokale tv-zender die dit weekeinde in het teken staat van het Schoolfeest. De Schoolfeestrevue is nu ook via het Youtube-kanaal van deze site te bekijken en terug te kijken. De Schoolfeestrevue is via deze LINK te bekijken.

Gerelateerde berichten

  • Marcel en Annet van koper en ijzer…23 april 2017 Marcel en Annet van koper en ijzer… Marcel en Annet Deegens zijn twaalf en een half jaar getrouwd en dat bleef niet onopgemerkt. Een gezellig feest bij Monte Bello op bourgondische wijze werd gevierd door familie en vrienden […]
  • AZ sterkste op velden van GFC18 oktober 2011 AZ sterkste op velden van GFC AZ is dinsdag winnaar geworden van het vijftiende internationale C-toernooi van GFC. De Alkmaarders versloegen in de finale de grote favoriet Borussia Dortmund. De Duitsers waren in de […]
  • KWF Kankerbestrijding zoekt collectanten in Goor24 juli 2021 KWF Kankerbestrijding zoekt collectanten in Goor Door een aantal afzeggingen zoekt de Afdeling Goor van KWF Kankerbestrijding nog enkele collectanten voor de collecte die dit jaar wordt gehouden van 6 tot en met 11 september. Wie zich […]
  • maurienrikkert30 december 2011 Rikkert verslaat tennistopper Van Baal Maurien Rikkert heeft voor een sensatie gezorgd tijdens het Henk Timmer Circuit in Hengelo. De talentvolle tennisster uit Goor won in drie sets van de als tweede geplaatste Ghislaine van […]
  • Het product dat wij zaaien…2 februari 2021 Het product dat wij zaaien… Na de verontwaardiging van vorige week over het rellen, slopen en bizar gedrag van veel jeugd is het nu tijd voor reflectie. Is het fair om ze allemaal klakkeloos weg te zetten als […]