Schoolfeestfilmpje voor Goorse kinderen

De Goorse basisschoolleerlingen kregen deze week een rugtas van het Schoolfeest om het leed van het ontbreken van Schoolfeest en de kermis ietwat te verzachten. De scholen kregen een usb-stick met daarop beelden van de kinderoptochten van vorig jaar en het jaar daarvoor. De aankondiging van die beelden door Bernadette Brunnekreef en Simone Spoelder is in een grappig filmje gevat en nu op de Facebookpagina van het School en Volksfeest te bekijken via deze LINK.

Gerelateerde berichten

  • Geen kermis, wel een Schoolfeest-rugtas…23 juni 2020 Geen kermis, wel een Schoolfeest-rugtas… De kinderen van de zes Goorse basisscholen zijn vandaag verrast door leden van de Kindercommissie van de Stichting School en Volksfeest met voor iedereen een speciale rugtas. Dit om het […]
  • Bernadette Brunnekreef te gast in Dubbelportret25 februari 2021 Bernadette Brunnekreef te gast in Dubbelportret Bernadette Brunnekreef-Polman staat komende zondag, 28 februari, centraal in het radio-programma Dubbelportret bij Hofstreek FM. Brunnekreef is al 40 jaar werkzaam bij basisschool […]
  • Deze demonstratie is toegestaan…27 juni 2020 Deze demonstratie is toegestaan… Geen optocht met wagens en geen Blue Live Matters-demonstratie van de Rellie maar wel een optocht met schoolkinderen van de Prins Constantijnschool gisteren. De kinderen van groep 8 […]
  • Völle Wille zoekt kinderen voor Schoolfeestoptocht13 februari 2020 Völle Wille zoekt kinderen voor Schoolfeestoptocht Het is een jaarlijks verzoek van de de groep Völle Wille en ook dit jaar is de zoektocht weer begonnen. Het gaat in dit geval om kinderen die buiten Goor naar school gaan en graag met de […]
  • Het heerlijk avondje is gekomen…5 december 2019 Het heerlijk avondje is gekomen… Voor de Goorse kinderschaar zijn het uiteraard reuze spannende tijden. De Goedheiligman is in het land en zou zomaar eens langs kunnen komen met zijn Pieten. Zit er nog wat in de zak en […]