Deze demonstratie is toegestaan…

Geen optocht met wagens en geen Blue Live Matters-demonstratie van de Rellie maar wel een optocht met schoolkinderen van de Prins Constantijnschool gisteren. De kinderen van groep 8 werden in het kader van het afscheid van de school in een cabrio-bus door Goor gereden. Het was voor hen een alternatieve Schoolfeestoptocht omdat ze anders voor de laatste keer mee hadden gedaan met de Kinderoptocht. Op de bus teksten als ‘Juffen we zijn het zat, we hebben het in groep 8 echt gehad’ en ‘Deze demonstratie is toegestaan’…

Gerelateerde berichten

  • Rellie toch door de straten op ‘Schoolfeest-zondag’17 juni 2020 Rellie toch door de straten op ‘Schoolfeest-zondag’ Geen Tente, geen kermis en geen optocht vanwege het Coronavirus dit jaar maar het Goorse School- en Volksfeest wordt toch gevierd. Op diverse manieren en op verschillende plekken in Goor. […]
  • Vakantie voor Goorse basisschoolleerlingen15 juli 2016 Vakantie voor Goorse basisschoolleerlingen Het is voor veel kinderen de mooiste tijd van het jaar: De grote schoolvakantie. Vandaag zijn de deuren van de Goorse basisscholen op slot gegaan om op maandag 29 augustus de deuren pas […]
  • Met een musical van de basisschool af..7 juli 2017 Met een musical van de basisschool af.. De vakantie nadert en dat betekent voor de oudste basisschoolleerlingen in Goor de tijd van afscheid nemen. Dat gebeurt veelal op feestelijke wijze zoals met de uitvoering van een musical. […]
  • Nieuwe bomenrij aanstaande in de Deldensestraat13 maart 2019 Nieuwe bomenrij aanstaande in de Deldensestraat Er zijn nogal wat bomen gesneuveld tijdens de asbestsanering in de Deldensestraat maar er zijn inmiddels ook weer nieuwe bomen geplant. Dat gebeurde vandaag door leerlingen van groep 6 […]
  • Völle Wille zoekt kinderen voor Schoolfeestoptocht13 februari 2020 Völle Wille zoekt kinderen voor Schoolfeestoptocht Het is een jaarlijks verzoek van de de groep Völle Wille en ook dit jaar is de zoektocht weer begonnen. Het gaat in dit geval om kinderen die buiten Goor naar school gaan en graag met de […]