Insectenhotel op groen terrein Mulderskamp

Het nieuwe speelveld in de ‘groenste straat van Overijssel’ wordt volgende week officieel geopend. Op het speelterrein is ook een insectenhotel geplaatst dat gemaakt is door de medewerkers van de Stadslandbouw. Deze werd gisteren al ‘ingewijd’. De nieuwe speelplek was een van de winnaars tijdens een provinciale wedstrijd en is er gekomen op initiatief van Albert Groteboer.

Gerelateerde berichten

  • Groene speelplek Mulderskamp: ‘Onder de wieken’4 juli 2020 Groene speelplek Mulderskamp: ‘Onder de wieken’ De nieuwe speelplek naast de Mulderskamp is gisteren feestelijk geopend door wethouder Wim Meulenkamp die daarvoor letterlijk met vuur speelde (foto). Hij opende het terrein dat er is […]
  • Heeft Goor het groenste initiatief van Overijssel ?1 februari 2019 Heeft Goor het groenste initiatief van Overijssel ? Een plan dat is gemaakt voor het nu nog braakliggende terrein op de hoek Oude Haaksbergerweg/Mulderskamp (foto) moet uiteindelijk worden omgetoverd in een kindvriendelijke plek met […]
  • De groenste straat van Goor7 juni 2020 De groenste straat van Goor Ze hebben de handen maar weer eens uit de mouwen gestoken, de vrijwilligers van de Oude Haaksbergerweg en de Mulderskamp. Onder het mom van klussen aan de groenste straat  werd er gewerkt […]
  • Werkzaamheden ‘Groenste straat’ van start19 september 2019 Werkzaamheden ‘Groenste straat’ van start Er is gisteren een begin gemaakt met de inrichting van het braakliggende terrein tussen de Oude Haaksbergerweg en de Mulderskamp. Dat wordt ingericht als een bio-diverse terrein met een […]
  • Werkzaamheden ‘groenste straat’ morgen van start17 september 2019 Werkzaamheden ‘groenste straat’ morgen van start Morgen wordt een begin gemaakt met het project 'Groenste straat' op de hoek Oude Haaksbergerweg en Mulderskamp. Dat gebeurt door buurtbewoners samen medewerkers van ‘De tuinen van […]