Scooters en wapens gevonden in de Gorterstraat

De politie heeft donderdag in de Gorterstraat een inval gedaan in een woning. Daar werden twee scooters in beslag genomen alsmede een gasalarmpistool en een taser. De bewoners is aangehouden. Over de aanleiding van de inval doet de politie (nog) geen mededelingen.

Gerelateerde berichten

  • Markeloër steelt fiets in Goor9 juli 2016 Markeloër steelt fiets in Goor Een 27-jarige Markeloër is gisteren op het station in Goor aangehouden door de politie. Hij bleek een gestolen fiets bij zich te hebben. Daarnaast werd tijdens het foulleren ook een […]
  • Inval in bedrijfsunit aan Nieuwkampsmaten5 juni 2018 Inval in bedrijfsunit aan Nieuwkampsmaten In een unit in een bedrijfsverzamelgebouw (foto) aan de Nieuwkampsmaten op industrieterrein Zenkeldamshoek, heeft politie vanochtend een inval gedaan. Er gingen eveneens rechercheurs en […]
  • Politie-inval aan de Van Heeckerenweg15 januari 2017 Politie-inval aan de Van Heeckerenweg De politie heeft vanavond samen met de marechaussee een inval gedaan in een woonwagen aan de Van Heeckerenweg. De bewoner wordt verdacht van verboden wapenbezit. Gisteren werd ook al een […]
  • Achtervolging met politie, inzittenden aangehouden21 juli 2019 Achtervolging met politie, inzittenden aangehouden Een curieuze achtervolging vannacht op de Oude Haaksbergerweg. De politie heeft daar de inzittenden van de auto kunnen aanhouden. Deze werden staande gehouden en zijn ingerekend door de […]
  • Mannen met wapen aangehouden op station5 oktober 2015 Mannen met wapen aangehouden op station Twee mannen zijn maandagochtend aangehouden op het station in Goor vanwege verboden wapenbezit. Een van hen had een zogenoemde taser bij zich. Eem taser is een wapen waarmee iemand […]