Dylan is 18 jaar !

Dylan Dennenberg is vandaag 18 jaar geworden en dat moet natuurlijk groots gevierd worden. Familie en vrienden van de jonge Hectoriaan hebben daarvoor de tuin al mooi versierd en gaan er vandaag een toost op uit brengen want zoals het spandoek al vermeld mag Dylan vanaf vandaag ‘legaal’ een biertje drinken. Gefeliciteerd !

Gerelateerde berichten

  • Berthil Schabbink ‘wettelijk’ volwassen20 mei 2019 Berthil Schabbink ‘wettelijk’ volwassen 'Volgens de wet volwassen' staat op één van de spandoeken geschreven. Het is feest in huize Schabbink aan de van Hoevellstraat. Berthil Schabbink is, vandaag op de 20e mei, 18 jaar […]
  • Feest voor 18-jarige Bertina ‘Poes’6 mei 2016 Feest voor 18-jarige Bertina ‘Poes’ Feest in de Goorse PC Hoofdstraat. Daar  verjaart vandaag Bertina Hoekstra. Ze bereikt vandaag, vrijdag 6 mei, de memorabele leeftijd van 18 jaar en dat wordt gevierd met een feestje bij […]
  • Sieraad gevonden in de Schoolfeestloods12 juni 2016 Sieraad gevonden in de Schoolfeestloods Onderstaande fraaie ketting is door Eveliene Dennenbarg gevonden in de Schoolfeestloods. Ze vraagt zich terecht af wie het fraaie sieraad kwijt is. Wie het halssnoer herkent als zijn of […]
  • Dennenberg dertig jaar koorlid17 oktober 2017 Dennenberg dertig jaar koorlid Eveliene Dennenberg (foto) is tijdens de repetitie van de Shining Stars gehuldigd voor 30 jaar lidmaatschap. Ze is begonnen bij kinderkoor de Rakkertjes en later doorgegaan naar […]
  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]