Schoolfeest-Abraham voor Bas Pool

Allememaggies!’ zal hij gedacht hebben toen hij de versierselen op zijn oprit aan de van Hoevellstraat bekeek. Bas Pool wordt vijftig jaar en kreeg van zijn vrienden een behoorlijk circus aangeboden, geheel in de stijl van Bassie en Adriaan, inclusief karakteristieke auto en caravan. Ook via deze weg willen de vrienden hem graag feliciteren met zijn 50e verjaardag die ongetwijfeld ook op de Schoolfeestmanier gevierd gaat worden.

Gerelateerde berichten

  • Bert Schabbink 50 jaar !30 mei 2020 Bert Schabbink 50 jaar ! Het is feest aan de van Hoevellstraat waar de nodige spandoeken en versieringen zijn opgehangen bij de woning van Bert Schabbink. De Goorse scribent- en muziekliefhebber, die inmiddels […]
  • Tom Smit viert 50e verjaardag met eigen festival10 september 2022 Tom Smit viert 50e verjaardag met eigen festival Hij was de stille kracht achter de successen van Hector in de jaren '90. Tom Smit, Tim Smot voor ingewijden, ziet binnenkort Abraham en viert dat vandaag groots met een festival in zijn […]
  • Emiel Hummelink ziet Abraham9 september 2022 Emiel Hummelink ziet Abraham Groot feest voor Gorenaar Emiel Hummelink. Hij ziet vandaag Abraham en dat heugelijke feit moet natuurlijk groots gevierd worden. Gisteravond waren er bij zijn woning aan de Buitenhagen […]
  • GFC-trainer Romano Lammertink 50 jaar5 juli 2022 GFC-trainer Romano Lammertink 50 jaar Feest in de Schoolstraat vandaag waar Romano Lammertink zijn 50e verjaardag viert. De hoofdtrainer van GFC en 'life-time' GFC-er werd door de leden van zijn selectie verrast met een enorm […]
  • Dubbel feest voor Arno Perdon23 juni 2022 Dubbel feest voor Arno Perdon Arno Perdon is vandaag 50 jaar geworden. Dubbel feest dus voor het Rellielid die vandaag Abraham ziet en dat uiteraard gaat vieren in de Tente. Gisteren was het ook al feest met de nodige […]