Smoes is weggelopen

De familie Zuidgeest is hun poes Smoes al enige tijd kwijt. Het beestje is op 15 oktober weggelopen en daarna niet meer gezien. Smoes is op de foto drie maanden oud, maar de poes was 1 jaar toen hij wegliep. De familie woont aan de Grotestraat 22 bij de Blauwververij. De poes liep vaak buiten, maar is helaas niet meer teruggekomen. Ze droeg een halsbandje met een kokertje erbij. Helaas zijn de adresgegevens vlak voor de vermissing uit het kokertje gegaan. Wie Smoes gezien heeft kan bellen met 0547-261767. 

smoes

Gerelateerde berichten

  • snuffie20 april 2012 Poes Snuffie al enkele dagen vermist Gérardine Korteweg Maris is als sinds maandag haar poes kwijt. Ze is bijna 1 jaar oud en heet Snuffie. Het is het zusje van de poes op onderstaande foto. Snuffie lijkt erg op haar zusje […]
  • imag007121 december 2012 Ook lapjeskat Pipa wordt vermist Na poes Dickie is er zo vlak voor de kerstdagen nog een kat vermist. Deze mail ontving de redactie vandaag: "Mijn lapjeskat van 1,5 jaar is vermist. Ze heet Pipa. Ze draagt geen bandje en […]
  • Gerard en Ria in huwelijksbootje1 april 2011 Gerard en Ria in huwelijksbootje Nee, het is geen grap. Gerard van der Pol en Ria Ulfman zijn vandaag, op 1 april, in het huwelijksbootje gestapt. De buren, vrienden en familie willen dit heugelijke feit niet onopgemerkt […]
  • Poes Lottie vermist uit Spechtstraat28 maart 2012 Poes Lottie vermist uit Spechtstraat Poes Lottie is sinds maandag 26 maart vermist uit de Spechtstraat. De poes is gechipt. De familie Boswinkel mist haar heel erg en willen haar graag terug. Wie Lottie gezien heeft kan […]
  • 55 jaar zingend…22 maart 2012 55 jaar zingend… Manny Stern en Diny Toren zijn op de jaarvergadering van de Goorse zangvereniging “Onze Stem” gehuldigd  met hun 55-jarig lidmaatschap. Tineke Beemsterboer kreeg de felicitaties voor haar […]