Smoes is weggelopen

De familie Zuidgeest is hun poes Smoes al enige tijd kwijt. Het beestje is op 15 oktober weggelopen en daarna niet meer gezien. Smoes is op de foto drie maanden oud, maar de poes was 1 jaar toen hij wegliep. De familie woont aan de Grotestraat 22 bij de Blauwververij. De poes liep vaak buiten, maar is helaas niet meer teruggekomen. Ze droeg een halsbandje met een kokertje erbij. Helaas zijn de adresgegevens vlak voor de vermissing uit het kokertje gegaan. Wie Smoes gezien heeft kan bellen met 0547-261767. 

smoes

Gerelateerde berichten

  • Elastiekjes aan fietsen op station (UPDATE)29 april 2015 Elastiekjes aan fietsen op station (UPDATE) De reiziger die zijn fiets parkeerde of ophaalde bij het bus- en treinstation in Goor zal het waarschijnlijk niet zijn ontgaan. Aan bijna elke fiets hing een elastiekje. Remco Vos mailde […]
  • Prominenten poten wilgen op TSB-terrein18 maart 2021 Prominenten poten wilgen op TSB-terrein Diverse prominenten van binnen en buiten Goor en buurtbewoners van het TSB-terrein en het voormalige zwembadterrein hebben in de afgelopen maanden wilgen geplant op het braakliggende […]
  • ‘Oale roop’ klinkt weer…16 december 2010 ‘Oale roop’ klinkt weer… Herman Brinkman is de belichaming van de Goorse Midwinterhoorncultuur. De schrijver haalt in de decembermaand steevast zijn houten blaasinstrument 'van stal' om de 'oale roop' weer door […]
  • André Overbosch ziet Abraham10 december 2011 André Overbosch ziet Abraham André Overbosch hoort er sinds vandaag ook bij, de club van 50. De voormalig tambour-maître van het Goorse Apollo viert vandaag zijn 50ste verjaardag. Naast zijn liefde voor muziek houdt […]
  • Schoolfeest op het nettenveld van Jannink21 mei 2015 Schoolfeest op het nettenveld van Jannink Het is nu 'vief wekke veur 't Skoolfees' en in dat kader gaan we op deze site ook meer toeleven naar de 140e editie van het Goorse Feest der Feesten. Dat doen we met een ludieke actie […]