Pieter Bas mag in Markelo aan het werk

Een ludieke actie van de vrienden van Pieter Bas Denneboom. Hij zou dit jaar voor de 25e keer als vrijwilliger in de Schoolfeesttent actief zijn en dat mag, volgens zijn kameraden, niet onopgemerkt blijven. Er werd contact gezocht met de organisatie van het Dorpsfeest in Markelo om te kijken of er ook eens in een andere keuken gekeken kan worden en met succes. Een mooie brief van de buren van ‘over de berg’ gaat er toe leiden dat Pieter Bas tijdens de komende editie van het Markelose feest daar ook achter de tap kan staan. Dit ook ter illustratie van de goede verstandhoudingen tussen beide organisaties.

Gerelateerde berichten

  • Denneboom pakt dagzege in Tourpoule20 juli 2015 Denneboom pakt dagzege in Tourpoule De etappe naar Gap in de Tour de France van vandaag kende in Pieter Bas Denneboom een even verrassende winnaar in de Goorse Tourpoule als die van de etappe. Ruben Plaza solleerde naar de […]
  • Nogmaals dank aan de Schoolfeestvrijwilligers…8 juli 2017 Nogmaals dank aan de Schoolfeestvrijwilligers… Ze zijn al op meerdere manieren bedankt maar ook via de digitale snelweg wil het bestuur van de stichting School en Volksfeest een veer op de hoed steken van de vele vrijwilligers. "Ook […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (11)26 juni 2019 Schoolfeestnieuws in het kort (11) Een grote en terechte pluim voor de vrijwilligers die het allemaal weer voor elkaar hebben gekregen ondanks de hitte. De Tente is klaar voor gebruik en daarom een terecht applaus voor […]
  • Veel Gorenaren de berg over voor Markelose optocht25 augustus 2019 Veel Gorenaren de berg over voor Markelose optocht De tropische temperaturen bewogen een groot aantal Gorenaren ertoe om vandaag de herikberg over te fietsen om de optocht tijdens het dorpsfeest in Markelo te bekijken. Daarin was […]
  • Relliegroet voor Markelose feestgangers…25 augustus 2020 Relliegroet voor Markelose feestgangers… Een vriendelijk gebaar richting de 'noabers' van de andere kant van de berg namens de Goorse Biertent Rellie. Zij hebben vandaag een klein circustentje met Rellievlag op het Markelose […]