Valkparkiet vermist

De tamme valkparkiet Rocky is op Schoolfeestzaterdag weggevlogen vanaf de Iependijk in Goor. Het is een grijze valkparkiet met een gele kop en oranje wangen. Wie de vogel gezien heeft wordt gevraagd contact op te nemen met Ronnie Elfers of Annette Lammertink: 0618459428.

Gerelateerde berichten

  • Broers Elfers in biljartfinale Buddy’s6 januari 2020 Broers Elfers in biljartfinale Buddy’s Een broederlijke finale van het jaarlijkse biljarttoernooi van cafĂ© Buddy's. Ronnie Elfers streed daarin tegen zijn jongere broer Michel. De oudste won in een spannende finale en mocht de […]
  • Gekleurde bril zoekgeraakt12 augustus 2020 Gekleurde bril zoekgeraakt In de categorie vermiste voorwerpen vandaag een bril. Het gaat om gekleurd exemplaar. De vinder zou de bril terug kunnen brengen bij de eigenaar aan de Kerkstraat 38 of contact kunnen […]
  • Konijn Snoes vermist in de Catsstraat3 augustus 2020 Konijn Snoes vermist in de Catsstraat Roan Kouri is haar konijn kwijt. Het beestje heet Snoes en is sinds afgelopen weekeinde spoorloos. Ze is weggelopen vanuit haar onderkomen in de Catsstraat. Het konijn dat is afgebeeld op […]
  • Kater vermist op De Whee16 juni 2017 Kater vermist op De Whee Paulien is in paniek. Haar kater is sinds twee dagen vermist in de buurt van De Whee. Het gaat om grijs getijgerde kater met witte voetjes, witte bef en een wit puntje aan de staart. "Wie […]
  • Groen-gele parkiet vermist9 mei 2020 Groen-gele parkiet vermist Een groen-gele parkiet is sinds donderdagmiddag vermist. De kleine vogel is ontsnapt vanuit een kooi in een woning aan de Waterhoenstraat. De parkiet heet Bambino en Belgin Sayin wil hem […]