Schreuder niet aan de start

Hinkelien Schreuder heeft zich afgemeld voor de 50 meter vlinderslag bij de Europese kampioenschappen kortebaan in het Poolse Szczecin. De Goorse zwemster is niet fit genoeg om aan de start te verschijnen. “Ik heb te veel last van mijn rib om goed te kunnen zwemmen”, aldus Schreuder. Vorig jaar won de Goorse nog zilver op de 50 meter vlinderslag. Ze hoopt nog wel in actie te komen op de 50 meter vrije slag. Schreuder wil zich de komende maanden via de achterdeur plaatsen voor de Olympische Spelen.

hinkelien1

Gerelateerde berichten

  • Dinsdag weer spreekuur OV-ambassadeurs1 juli 2022 Dinsdag weer spreekuur OV-ambassadeurs Komende dinsdag, 12 juli, is weer het maandelijkse inloopspreekuur van de zogenoemde OV-ambassadeurs in de Goorse bibliotheek. Zij geven dan weer advies en tips aan 55-plussers over het […]
  • Hockey: Constantijn en Albatros winnen6 juni 2014 Hockey: Constantijn en Albatros winnen Het jaarlijkse schoolhockeytoernooi in Goor is voor een deel weer afgewerkt. Net als vorig jaar wordt er op twee woensdagmiddagen gespeeld. Afgelopen week was het de beurt aan de jongste […]
  • Geen winnaar van dagprijs Tourpoule16 juli 2012 Geen winnaar van dagprijs Tourpoule In de Goorse Tourpoule wordt er vandaag geen dagprijs uitgereikt. Maar liefst vier deelnemers moesten de koppositie delen van de etappe die werd gewonnen door Fedrigo. Alleen bij twee […]
  • 120624_Gijmink230 juni 2012 Schoolfeestoptocht in herhaling Hofstreek TV staat ook dit weekend nog in het teken van het Schoolfeest. Als u de Allegorische Optocht heeft gemist, kunt u deze terugzien in de herhaling. Verder zijn er ook items te […]
  • speeleilandregge28 juni 2012 Speeleiland in nieuwe Regge Er komt een speeleiland voor kinderen in de nieuwe Regge. Het eiland wordt aangelegd op de Whee achter de Hogenkamp bij de zogenoemde Ganzenbrug. De kinderen van de basisscholen De […]