Schoolfeest in de hemel weer op 1

De verkiezing van mooiste Schoolfeestliedje ooit, heeft ook dit jaar geen verrassing opgeleverd. Het nummer ‘Schoolfeest in de hemel’ van Paul Schabbink en Bert Eeftink (foto) kreeg net als in de jaren dat er wel echt Schoolfeest werd gevierd, weer de meeste stemmen. De Schoolfeest Top 25 werd uitgezonden door Hofstreek Omroep dat dit weekeinde in het teken staat van het School en Volksfeest met vandaag uitzendingen over de allegorische optocht en muziek van de PPM Showband die het feest in de Tente jaarlijks afsluit op de zondag.

Gerelateerde berichten

  • Stemmen op Schoolfeesthits bij Hofstreek FM12 juni 2016 Stemmen op Schoolfeesthits bij Hofstreek FM Het is inmiddels een traditie die niet meer weg is te denken uit het pallet van gebruiken tijdens het Feest der Feesten. De verkiezing van de mooiste Schoolfeesthit aller tijden. Dat is al […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (9)24 juni 2019 Schoolfeestnieuws in het kort (9) Er kan ook dit jaar weer gestemd worden op de beste Schoolfeestnummers uit de geschiedenis. Er wordt door Hofstreek FM weer een Top 25 samengesteld die komende vrijdagmiddag zal worden […]
  • ‘Bier en Vet’ nieuwe Schoolfeesthit van het jaar20 juni 2015 ‘Bier en Vet’ nieuwe Schoolfeesthit van het jaar Een nieuw Schoolfeestlied maakt dit jaar zijn debuut in de Tente. Vanmiddag was 'Bier en Vet' voor het eerst op Hofstreek FM te horen. Geschreven door Paul Schabbink, gemixt door Jeroen […]
  • Lichtman Wim Broekman gehuldigd door cabaretduo8 december 2014 Lichtman Wim Broekman gehuldigd door cabaretduo Het was een speciale zondagavond voor de Goorse cabaretbroeders Bert Eeftink en Paul Schabbink. Zij bevolkten het afgelopen weekeinde de planken van de Reggehof met de show LöS van […]
  • Extra voorstelling Goorse Leegstandsrevue3 november 2016 Extra voorstelling Goorse Leegstandsrevue Er komt een extra voorstelling van de Grote Goorse Leegstandsrevue op donderdagavond 8 december. Dit is besloten na de run op kaarten voor vrijdag de 9e- en zaterdag 10 december. Die waren […]