Schoolfeest in de hemel weer op 1

De verkiezing van mooiste Schoolfeestliedje ooit, heeft ook dit jaar geen verrassing opgeleverd. Het nummer ‘Schoolfeest in de hemel’ van Paul Schabbink en Bert Eeftink (foto) kreeg net als in de jaren dat er wel echt Schoolfeest werd gevierd, weer de meeste stemmen. De Schoolfeest Top 25 werd uitgezonden door Hofstreek Omroep dat dit weekeinde in het teken staat van het School en Volksfeest met vandaag uitzendingen over de allegorische optocht en muziek van de PPM Showband die het feest in de Tente jaarlijks afsluit op de zondag.

Gerelateerde berichten

  • Stemmen op Schoolfeesthits bij Hofstreek FM12 juni 2016 Stemmen op Schoolfeesthits bij Hofstreek FM Het is inmiddels een traditie die niet meer weg is te denken uit het pallet van gebruiken tijdens het Feest der Feesten. De verkiezing van de mooiste Schoolfeesthit aller tijden. Dat is al […]
  • Bijleveld nu ook minister ‘Sinterklaaszaken’15 november 2020 Bijleveld nu ook minister ‘Sinterklaaszaken’ Ondanks de Corona-crisis begint het bij de jongste kinderen weer te kriebelen. Er is dan wel geen intocht maar Sinterklaas en zijn pieten zullen toch echt wel ergens aanmeren met het […]
  • Daverende aftrap Goorse Revue14 december 2019 Daverende aftrap Goorse Revue De kop is eraf voor de deelnemers aan de Grote Goorse Kerstrevue. De show van het cabaretduo Eeftink/Schabbink beleefde gisteren een daverende première in de achterzaal van De Ster. […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (9)24 juni 2019 Schoolfeestnieuws in het kort (9) Er kan ook dit jaar weer gestemd worden op de beste Schoolfeestnummers uit de geschiedenis. Er wordt door Hofstreek FM weer een Top 25 samengesteld die komende vrijdagmiddag zal worden […]
  • Eeftink en Schabbink met liedjes in OIdenzaals theater12 oktober 2017 Eeftink en Schabbink met liedjes in OIdenzaals theater Het Goorse cabaretduo Bert Eeftink en Paul Schabbink maken een muzikaal uitstapje naar Oldenzaal. Morgenavond, vrijdag de 13e, zijn ze te zien (20.15 uur) met eigen liedjes in het […]