Optocht Rellie in beeld

Het zijn niet de plaatjes die we gewend zijn, maar nog altijd wel kiekjes omgeven met het Schoolfeestgevoel. De Rellie maakte er zondag tijdens een geïmproviseerde parade een feest van voor de Goorse bevolking. Treffend in beeld gebracht door fotografe Barbara Trienen.

Gerelateerde berichten

  • Oaverleavingspakket voor Rellieleden10 mei 2020 Oaverleavingspakket voor Rellieleden Het is een figuurlijk doekje voor het bloeden nu er geen Schoolfeest gevierd kan worden dit jaar, maar het is door de leden van de Goorse Biertent Rellie wel als uiterst attent ervaren. […]
  • Ultra’s Rellie opmars naar 70ste verjaardag Rellie8 juni 2019 Ultra’s Rellie opmars naar 70ste verjaardag Rellie Als heuse voetbalultra's trokken ze gisteren door het stadshart van Goor. De mannen van De Rellie lieten niet onopgemerkt voorbijgaan dat zij dit jaar zeventig jaar bestaan. Met fakkels […]
  • Demonstratie Rellie niet toegestaan!22 juni 2020 Demonstratie Rellie niet toegestaan! Geen protestactie, geen demonstratie en dus kan de actiegroep Bleu Lives Matters #GBR zondag haar geluid niet horen. De gemeente heeft geen toestemming gegeven voor de demonstratie van […]
  • Foto-expositie Biertent Rellie in De Reggehof29 juli 2019 Foto-expositie Biertent Rellie in De Reggehof Er wordt op 8 september een bijzondere foto-expositie ge-opend over de jubilerende Goorse Biertent Rellie. Het Goorse keurkorps dat jaarlijks met veel spektakel de Schoolfeestoptocht […]
  • “Het is een leefwijze”3 september 2019 “Het is een leefwijze” "Het is een leefwijze, een stuk Goorse cultuur waar je je als lid volledig aan committeert." Het zijn de woorden van Barbara Trienen. De Goorse fotografe kroop afgelopen jubileumseizoen […]