En zo werd het toch nog een enerverend weekend…

Geen Tente, geen kermis en en geen optochten. Maar toch maakte Goor er wel wat van in het afgelopen weekeinde. Het was mooi weer en druk op de terassen. Met name bij De Bebsel was het gisteren erg druk en ontstond een volksfeestje. Voor de Hofkerk hielden een aantal Goorse muzikanten een spontane jamsessie terwijl er ook al diverse wagenbouwers per fiets of per trekker door Goor trokken om toch nog een beetje het optochtgevoel te krijgen. De Rellie liet een vliegtuig de lucht in gaan en de teskt ‘Blue Lives Matters’ en trok met legervoertuigen door Goor. En daarna naar het centrum waar het nog lang onrustig bleef…

Gerelateerde berichten

  • Wagenbouwers mogen weer…31 maart 2018 Wagenbouwers mogen weer… Het Goorse wagenbouwseizoen is vandaag begonnen. De drie Schoolfeestloodsen werden vanmiddag officieel geopend door Schoolfeestvoorzitter Erwin Zwierink en is de aftrap gegeven voor het […]
  • Aftellen maar: Nog 100 dagen15 maart 2016 Aftellen maar: Nog 100 dagen De teller op de site van het Goorse School en Volksfeest geeft het kip en klaar aan. Het echte terug tellen naar de 141e editie kan nu beginnen want er zijn op deze dinsdag de 15e maart […]
  • Na Schoolfeest 10 is het pas echt voorbij4 juli 2015 Na Schoolfeest 10 is het pas echt voorbij De Schoolfeestloodsen zijn weer keurig opgeruimd en op orde voor de volgende editie voor de opbouw van de wagens voor de allegorische optocht. Vandaag werd het 'bouwseizoen' afgesloten met […]
  • Derde Schoolfeestloods feestelijk geopend17 maart 2018 Derde Schoolfeestloods feestelijk geopend De nieuwe derde Schoolfeestloods is vanmiddag feestelijk geopend. Rob Moormann had de eer om middels een druk op een grote rode knop de openingshandeling te verrichten (foto) waarna de […]
  • Rellie gaat dit jaar voor ‘Optocht de la Morta’30 januari 2016 Rellie gaat dit jaar voor ‘Optocht de la Morta’ Nadat eerder bekend werd dat de Grote Allegorische Optocht dit jaar in het teken staat van ┬áhet thema 't 'is wat!', heeft ook de Goorse Biertent Rellie besloten waar zij mee door de […]