Gorenaar krijgt huisverbod

Een 39-jarige man uit Goor heeft donderdag een huisverbod opgelegd gekregen. De man wordt verdacht van huiselijk geweld. De hulpverlening is inmiddels opgestart. Het huisverbod is bedoeld om huiselijk geweld verder terug te dringen. De pleger van huiselijk geweld mag in eerste instantie tien dagen zijn woning niet meer in en mag in die periode ook geen contact opnemen met de partner of de kinderen.

politiejas

Gerelateerde berichten

  • Houw’n11 juni 2009 Houw’n Houwerieje in Wiene. Het schijnt weer ouderwets te zijn geweest rond de feesttent aan de weg van Goor naar Delden.  Maar laten we nu niet doen alsof de jeugd van tegenwoordig nergens meer […]
  • GFC-Hector 1-1, Twenthe-Vaassen 3-213 november 2016 GFC-Hector 1-1, Twenthe-Vaassen 3-2 De eindstanden van de derby in de vierde klasse B en een wedstrijd in de derde klasse B: 4B: 14.00 uur: GFC-sv Hector 1-1 (doelpunt Hector: Wesley Zwoferink. doelpunt GFC: Tim Wassink, […]
  • Droomdebuut in de Tent voor PPM Showband24 juni 2017 Droomdebuut in de Tent voor PPM Showband Na de snikhete openingsavond was op de tweede avond uitstekend toeven in de Tent. En de PPM Showband kan terugkijken op een verdienstelijke vuurdoop. De gelauwerde band heeft al nodige […]
  • Dubbel feest huize ter Elst15 augustus 2016 Dubbel feest huize ter Elst Het feest kan niet op in huize ter Elst. Vorige week werden Patrick en Monica de trotse grootouders van kleindochter Noah. Zij feliciteren Dennis en Marion van harte met de […]
  • Aan het einde van de regenboog…30 april 2016 Aan het einde van de regenboog… Als de mythe opgeld doet in Goor is er op de Mulderskamp genoeg te halen. Iedereen die gelooft dat er een pot goud staat aan het einde van een regenboog zou hem moeten kunnen vinden bij de […]