Prachtig Schoolfeest voor ouderen Herfstzon

Ook de bewoners van Huize Herfstzon hebben een mooi weekeinde achter de rug met veel feestelijkheden in het kader van School en Volksfeest. zo was er advocaat met slagroom en muziek van het trio Erik Dollekamp, Antonio Klarenbeek en Annemarie Visser. Ook was er een verrassingsoptreden van de kok die zich voor de gelegenheid vermomde als ‘Heino Rikkert’ (foto).

Gerelateerde berichten

  • Hofstreek pakt flink uit in laatste weekeinde van juni22 mei 2020 Hofstreek pakt flink uit in laatste weekeinde van juni Het School- en Volksfeest gaat niet door maar moet toch gevierd worden. Dat is onder meer de mening van de lokale omroep Hofstreek. Die gaat flink uitpakken tijdens het laatste weekeinde […]
  • Eindelijk weer dicht bij moeder…26 mei 2020 Eindelijk weer dicht bij moeder… Een gedenkwaardig moment gistermiddag bij Huize Herfstzon. Daar werd het zogenoemde 'bezoekerscaf√©' geopend. Door de versoepeling van de Coronaregels mogen verpleeghuizen voorzichtig weer […]
  • Ouderen genieten eindelijk weer van de zon…17 juni 2020 Ouderen genieten eindelijk weer van de zon… Het weer is er allang naar en sinds maandag is het ook weer legitiem na de versoepelingen van de Corona-maatregelen. De ouderen in de Goorse verzorgingstehuizen mogen weer naar buiten om […]
  • Duitse sfeer tijdens drukke Seniorenmiddag24 juni 2015 Duitse sfeer tijdens drukke Seniorenmiddag Er waren lange tafels en direct na de koffie gingen de eerste schoolfeestbekers met bier richting de mond. Het Goorse Schlagerkoor zong 'Fi√ęsta Mexicana' en dus kreeg de Schoolfeesttent […]
  • Dit is het nieuwe gezicht van Herfstzon20 februari 2020 Dit is het nieuwe gezicht van Herfstzon Ze is het nieuwe 'medische' gezicht van Herfstzon. Conny Span (57) geeft nu kleur aan het verpleeghuis en in een kennismakingsgesprek stelt ze zich voor aan de Goorse gemeenschap. Volgens […]