Oude DJ’s E8 beginnen radioprogramma

De disckjockeys die in vroegere jaren de platen draaide in de Goorse discotheek E8 komen weer samen om een wekelijks radio-programma te maken bij Hofstreek FM. Komende vrijdag is het eerste twee uur durende programma dat om 17:00 uur begint. Onder de noemer ‘E8 radio nu in de ether, dus nog stukken beter’ gaan de presentatoren Bert van den Berg, Bert Janssen, Theo Hakkert, Gerrit Schinkel en Jaap Heerze met oud-barkeepers, ander personeel én bezoekers van de diverse horecagelegenheden in de omgeving van destijds.

Jaap Heerze

Gerelateerde berichten

  • E8 Radio viert 100ste uitzending met feest bij De Ster12 mei 2022 E8 Radio viert 100ste uitzending met feest bij De Ster E8 Radio van Hofstreek FM gaat de 100ste uitzending vieren met een feest voor de zogenoemde 'stappers van toen' bij Café De Ster. Dat moet op vijrdag 27 mei de sfeer uitademen van de […]
  • Van Zwanenburg te gast bij E8-radio30 maart 2022 Van Zwanenburg te gast bij E8-radio Scheidend CDA-wethouder Pieter van Zwanenburg is komende vrijdag, 1 april, te gast in de 92ste aflevering van het programma E8 Radio op Hofstreek FM. De geboren Leidenaar, die al jaren in […]
  • Jubileumuitzending E8 op zondagmiddag8 juni 2021 Jubileumuitzending E8 op zondagmiddag Het Hofstreek radioprogramma E8 is toe aan de 50e uitzending en dat wordt, na de reguliere uitzending van komende vrijdag, op zondagmiddag gevierd met een extra uitzending tussen 14:00 […]
  • Oald Goor: De E8, een drukke weg én een beroemde discoheek29 mei 2022 Oald Goor: De E8, een drukke weg én een beroemde discoheek Vrijdagavond was het feest voor oud gedienden in Café De Ster waar de 100e uitzending van E8-radio van Hofstreek FM werd gevierd. De naam van het programma komt van de vroegere Goorse […]
  • Getty Kaspers en Gerrit Verdriet op de radio bij Hofstreek FM21 april 2021 Getty Kaspers en Gerrit Verdriet op de radio bij Hofstreek FM Ras-Gorenaar Gerrit Verdriet en oud-Goorse Getty Kaspers (foto) zijn in de komende dagen te horen op Hofstreek FM. Songfestivalwinnares Getty Kaspers (Dinge Dong) staat komende vrijdag […]