Oude DJ’s E8 beginnen radioprogramma

De disckjockeys die in vroegere jaren de platen draaide in de Goorse discotheek E8 komen weer samen om een wekelijks radio-programma te maken bij Hofstreek FM. Komende vrijdag is het eerste twee uur durende programma dat om 17:00 uur begint. Onder de noemer ‘E8 radio nu in de ether, dus nog stukken beter’ gaan de presentatoren Bert van den Berg, Bert Janssen, Theo Hakkert, Gerrit Schinkel en Jaap Heerze met oud-barkeepers, ander personeel én bezoekers van de diverse horecagelegenheden in de omgeving van destijds.

Jaap Heerze

Gerelateerde berichten

  • Politiek Café bij Hofstreek FM en TV14 maart 2018 Politiek Café bij Hofstreek FM en TV In aanloop naar de verkiezingen zijn zondagmiddag van 16.00 tot 18.00 uur alle politieke partijen uit Hof van Twente te gast bij het politiek café in De Reggehof. De partijen debatteren […]
  • Ad van den Ende in Hofstreek Portret2 juni 2020 Ad van den Ende in Hofstreek Portret Het leven van Ad van den Ende staat komende zondag centraal in het radioprogrammas Portret op Hofstreek FM. wonende in Goor te gast in Portret van Hofstreek FM. Van den Ende, die werkzaam […]
  • Hofstreek pakt flink uit in laatste weekeinde van juni22 mei 2020 Hofstreek pakt flink uit in laatste weekeinde van juni Het School- en Volksfeest gaat niet door maar moet toch gevierd worden. Dat is onder meer de mening van de lokale omroep Hofstreek. Die gaat flink uitpakken tijdens het laatste weekeinde […]
  • GroenLinks en SP over afvaldump: ‘Napolitaanse toestanden…’25 mei 2020 GroenLinks en SP over afvaldump: ‘Napolitaanse toestanden…’ De oppositiepartijen GroenLinks en SP in de gemeenteraad van de gemeente Hof van Twente hebben het College van B&W vragen gesteld over de toename van het dumpen van afval in Goor. Met […]
  • Goorse deel Bert Haanstra-pad in gebruik genomen17 april 2016 Goorse deel Bert Haanstra-pad in gebruik genomen Het Goorse gedeelte van het Bert Haanstra-pad zoals het is beschreven in het boek van Ronald van de Vate, is vanmiddag in gebruik genomen. Dit na een bijeenkomst in de De Reggehof, waarbij […]