25 avonden Beentjes van Sint-Hildegard

Filmhuis Alleman werd overspoeld met vragen om misschien wel de populairste film ooit in de Goorse bios, met ook een rol voor plaatsgenoot Jan Hulsegge. Maar na twee verplaatsingen is het dan eindelijk zover en kan De Beentjes van Sint-Hildegard worden vertoond. Uiteraard nog wel met de nodige maatregelen en dus zijn de zes uitverkochte avonden met 360 bezoekers per keer uitgesmeerd naar maar liefst 25 avonden Beentjes met maximaal 82 personen. Tickethouders van de september-voorstellingen hebben inmiddels de gelegenheid gehad vervangende tickets te boeken. Per 30 juni kan er door iedereen online tickets besteld worden. Er zijn zowel middag- als avondvoorstellingen. Voor data en tijdstippen gaat u naar www.reggehof.nl/film.

Gerelateerde berichten

  • De Beentjes van Sint Hildegard zes keer in Filmhuis Alleman5 juni 2020 De Beentjes van Sint Hildegard zes keer in Filmhuis Alleman De succesvolle Twentse film 'De beentjes van Sint Hildegard' is in september nog zes keer te zien in het Goorse Filmhuis Alleman. De film van regisseur Johan Nijenhuis met hoofdrollen […]
  • Filmfestival krijgt zeker een vervolg12 november 2019 Filmfestival krijgt zeker een vervolg Het Filmfestival in de Goorse Reggehof was afgelopen zondag wederom een groot succes en krijgt een vervolg tijdens een vijfde editie op 8 november van het volgend jaar. Een behoorlijk […]
  • Manglehorn vertoont Filmhuis Alleman9 februari 2017 Manglehorn vertoont Filmhuis Alleman Filmhuis Alleman heeft dinsdag de deuren weer geopend. De Goorse bios vertoond dan de film Manglehorn uit 2014. De film met Al Pacino vertelt het verhaal van een sleutelmaker, waarbij […]
  • Florence Foster Jenkins in Alleman9 maart 2017 Florence Foster Jenkins in Alleman Een tragikomedie in Filmhuis Alleman. De Goorse bios vertolkt dinsdag de film Florence Foster Jenkins. De film uit 2016 is vervaardigd na de biografie van Stepen Frears en vertelt het […]
  • Alleman trapt af met Mirrewinter14 september 2018 Alleman trapt af met Mirrewinter Filmhuis Alleman kiest voor een koude start na deze warme zomer. Ze trappen af met de film Mirrewinter, the Movie. De oorlogsfilm uit 2018 is een verfilming van het boek ‘Mirrewinter op […]