Kerkdiensten weer deels toegankelijk

Vanaf zondag 5 juli zijn de kerkdiensten in de Hofkerk op zondagmorgen weer gedeeltelijk toegankelijk voor kerkbezoekers. Vanwege de anderhalve meter maatregelen zijn er rond de zeventig zitplaatsen beschikbaar. Dat betekent dat kerkgangers om de week naar de kerk kunnen. Hiervoor is Goor verdeeld in twee wijken: De Whee en overig. Kerkgangers uit de Whee zijn welkom op 12 juli, 26 juli, 9 augustus en 23 augustus. Kerkgangers uit de overige wijken en van buiten Goor zijn welkom op 5 juli, 19 juli, 2 augustus en 16 augustus.De kerkdiensten beginnen om 10.00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Hofkerk extra open voor stilte en gebed voor Oekraïne14 maart 2022 Hofkerk extra open voor stilte en gebed voor Oekraïne De Hofkerk is in de komende weken extra geopend voor een moment van stilte of gebed voor de bevolking van Oekraïne. Een aantal keren in de week zijn er momenten voor eenieder die behoefte […]
  • Dwarsfluitiste Mi Ying Chen in de Hofkerk10 maart 2022 Dwarsfluitiste Mi Ying Chen in de Hofkerk De dwarsfluitiste Mi Ying Chen (foto), bekend van de cinema opera Enschede, zal op komende zondag, 13 maart, haar muzikale medewerking verlenen aan de kerkdienst in de Hofkerk. Samen met […]
  • Wake van 500 seconden voor 500 vluchtelingen11 december 2020 Wake van 500 seconden voor 500 vluchtelingen Tijdens de kerkdienst in de Hofkerk zal zondag een wake worden gehouden van 500 seconden voor de 500 vluchtelingenkinderen die nog steeds in kampen in Griekenland verblijven. De Hofkerk […]
  • Hofkerk in bescheiden vorm weer open27 mei 2020 Hofkerk in bescheiden vorm weer open Door de versoepelingen van de Corona-maatregelen gaat ook de Hofkerk in bescheiden vorm weer open. Vanaf volgende week zondag, 7 juni, zijn de diensten door 24 kerkgangers te bezoeken. […]
  • Kleuterviering van start in de Hofkerk3 oktober 2019 Kleuterviering van start in de Hofkerk In de Hofkerk is zondag een peuter kleuterviering voor kinderen met hun ouders en of opa en oma’s. In deze viering maken ouders en kinderen samen met je kind of spelenderwijs aan de hand […]