Muziekschool wordt ‘Home of talents’

De Muziekschool Hof van Twente en het Creatief Centrum van De Reggehof gaan samen verder onder de naam ‘Home of talents’. De bedenker is de 10-jarige Jesse Heemink uit Delden. In de loop der jaren heeft de muziekschool haar oorspronkelijke aanbod al flink uitgebreid. Naast muziek- en dansonderwijs biedt Muziekschool Hof van Twente ook cursussen op het gebied van musical en theater, multimedia en muziekgeschiedenis. Het cursusaanbod van Creatief Centrum moet daar op aansluiten onder de nieuwe vlag.

Gerelateerde berichten

  • Cursus Song-writing bij de muziekschool22 september 2019 Cursus Song-writing bij de muziekschool De Muziekschool Hof van Twente start komende woensdag met een nieuwe cursus Songwriting in De Reggehof in Goor. De cursus wordt aangeboden op voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar en voor […]
  • Musicallessen van Belgische Lynn bij de muziekschool27 januari 2017 Musicallessen van Belgische Lynn bij de muziekschool Vanaf komende woensdag, 1 februari, start de cursus 'Musical' op de muziekschool Hof van Twente. De lessen worden gegeven door de in Goor woonachtige Belgische Lynn Tackaert (foto), die […]
  • Clement Postmus nieuwe directeur Reggehof en Muziekschool14 maart 2018 Clement Postmus nieuwe directeur Reggehof en Muziekschool Clement Postmus begint op 1 mei aanstaande als nieuwe directeur van De Reggehof en de Muziekschool Hof van Twente. De 55-jarige Gorenaar is een ervaren manager die als leidinggevende […]
  • Muziekschool weer van start met nieuwe cursussen26 augustus 2019 Muziekschool weer van start met nieuwe cursussen De lessen bij Muziekschool Hof van Twente zijn vandaag weer begonnen. Er zijn diverse cursussen in muziek, dans, theater/musical en algemene muzikale vorming. Zo is er een nieuwe cursus […]
  • Slotconcert muziekschool3 juli 2019 Slotconcert muziekschool De samenspel-weken van de Muziekschool Hof van Twente worden komende vrijdag afgesloten met een slotconcert. Dat begint dan om 19.00 uur in De Reggehof en is voor iedereen gratis […]