Wiekslagschool wordt OBS De Boomhut

De Wiekslagschool gaat vanaf volgend schooljaar verder onder de naam OBS De Boomhut. De school op het terrein tussen de Kievitstraat en Scherpenzeelseweg wordt op dit moment verbouwd en uitgebreid. Dit ook omdat de overgebleven leerlingen van de Puntdakschool, die zal verdwijnen, ook naar deze school zullen verhuizen. De naam De Boomhut is gekozen omdat er ook een heuse boomhut in de patio zal komen en omdat de naam ook associeert met groei en ontwikkeling. “Daarnaast is een hut voor kinderen een knus en veilig plekje en wij willen dat ook zijn voor de kinderen” aldus directeur Maarten Bomans. “Bovendien is het best uniek dat we hier in de woonwijk met zoveel groen en bomen omringd zijn.” De nieuwe school start komend schooljaar met zo’n 220 leerlingen.

Gerelateerde berichten

  • Puntdakschool gaat sluiten18 juni 2019 Puntdakschool gaat sluiten De Puntdakschool wordt met ingang van 1 augustus 2020 gesloten. Het is volgens de beleidsmakers financiëel niet haalbaar om met vier groepen te draaien en de directie vindt het 'niet […]
  • Rap en boomstambanken voor jarige Wiekslagschool17 mei 2019 Rap en boomstambanken voor jarige Wiekslagschool Groot feest op het Schoolplein van de Wiekslag vandaag. De openbare school op de Whee vierde het 45-jarig jubileum met een speciale rap en twee blijvende houten herinneringen. Onder […]
  • Puntdak neemt afscheid van juf Greetje24 juli 2017 Puntdak neemt afscheid van juf Greetje Na 25 jaar is bij de Puntdakschool afscheid genomen van Greetje Leuvenink. Zij gaat na 25 jaar met pensioen. Juf Greetje begon haar loopbaan in 1974 in Almen en kwam in 1992 bij de […]
  • Wiekslag in actie voor Elastiekenkoers2 juni 2016 Wiekslag in actie voor Elastiekenkoers We zitten in juni en dat betekent naast het School- en Volksfeest ook altijd de periode van de Elastiekenkoers. De organisatie is druk bezig voor de grote dag op 23 juni én in aanloop naar […]
  • Feestweek jubilerende Puntdakschool van start23 mei 2016 Feestweek jubilerende Puntdakschool van start Het moet een spetterende feestweek worden bij de Puntdakschool met diverse hoogtepunten zoals de afsluitende reünie voor oud-leerlingen en oud-leerkrachten komende zaterdag. Vanochtend is […]