Parkeerplaats bij station klaar

De parkeerplaats bij het station is gereed. Dat betekent dat de treinreizigers hun auto niet meer op het Weversplein hoeven te parkeren. De ondernemers in de buurt willen die mensen ook adviseren om daar te parkeren, omdat het op het Weversplein de laatste tijd erg druk is. De werkzaamheden waren de afgelopen week nog in volle gang (foto).

penrparkeerplaats

Gerelateerde berichten

  • Achtklapper Hector, verlies Twenthe en GFC29 augustus 2010 Achtklapper Hector, verlies Twenthe en GFC Hector heeft op klinkende wijze de tweede ronde van de districtsbeker bereikt. De ploeg van trainer Ate Relker won met 8-1 op bezoek bij Nieuw Heeten. GFC lijkt uitgeschakeld in de beker. […]
  • Iedereen tot winst bij de Trekpleister22 oktober 2015 Iedereen tot winst bij de Trekpleister Een bijzondere prestatie van de senioren-biljarters van De Trekpleister deze week. De drie teams wisten in de zogenoemde A-poule alledrie te winnen en dat ook nog in de maximale score voor […]
  • Matte derby krijgt geen winnaar8 februari 2015 Matte derby krijgt geen winnaar De Goorse voetbalderby tussen VV Twenthe en Hector heeft geen winnaar opgeleverd. Beide teams moesten genoegen nemen met een punt en daar was gezien het spelbeeld weinig op af te dingen. […]
  • Kinderen actief in herfstvakantie23 oktober 2010 Kinderen actief in herfstvakantie In de komende week is er voor de Goorse jeugd van alles te doen. De herfstvakantie is reden voor zwembad De Whee om speciale activiteiten te organiseren. Zo is er dinsdagmiddag […]
  • Vehof Groentechniek geopend (adv)19 maart 2014 Vehof Groentechniek geopend (adv) Vehof Groentechniek heeft na een grondige verbouwing haar nieuwe zaak feestelijk geopend. Zowel pand, inrichting als assortiment zijn grondig onderhanden genomen en het resultaat werd […]