Gerrit en Renate een zilveren paar

Gerrit en Renate Verdriet zijn alweer 25 jaar getrouwd en dat mag natuurlijk niet onopgemerkt blijven op het Heeckeren, evenals het daverende feest dat een kwart eeuw geleden werd gevierd, toen nog in Enter. De familie, vrienden en buren feliciteren, ook via deze weg, het kersverse zilveren paar met dit behaalde jubileum dat zeker nog gevierd gaat worden.

Gerelateerde berichten

  • Timmeren van links naar rechts en zingen voor de buren…29 augustus 2017 Timmeren van links naar rechts en zingen voor de buren… Onder stralende omstandigheden is vanochtend om 09.00 uur het Goorse Kinderkamp van start gegaan op de Hogenkamp. Nadat de groepen werden gemaakt gingen de meer dan 400 kinderen als […]
  • Manuscripten Huttenkloas nu in gelijknamige bierbrouwerij2 augustus 2019 Manuscripten Huttenkloas nu in gelijknamige bierbrouwerij De originele manuscripten van het boek Huttenkloas die deze week opdoken bij Gorenaar Gerrit Verdriet zijn nu in de brouwerij van Huttenkloas-bier in Albergen. Verdriet overhandigde de […]
  • Nieuwe viskar Verdriet morgen in bedrijf3 januari 2018 Nieuwe viskar Verdriet morgen in bedrijf Ze hebben er iets meer dan een half jaar op moeten wachten maar eindelijk is het zover. De nieuwe viskar van de gebroeders Verdriet is geplaatst op de standplaats op het Schoolfeestplein. […]
  • Gebroeders Verdriet wordt Vishandel Verdriet7 augustus 2018 Gebroeders Verdriet wordt Vishandel Verdriet De viszaak van de gebroeders Verdriet ondergaat een naamsverandering en heet vanaf 1 september Vishandel Verdriet. Doordat de jongste van de twee, Gerrit, heeft besloten om uit de zaak te […]
  • Biljarters Ster 3 kampioen29 maart 2019 Biljarters Ster 3 kampioen Het zat er al een tijdje aan te komen maar deze week werd het werkelijkheid. De biljarters van het derde team van De Ster zijn deze week kampioen geworden. Het team was bij biljartbond […]