Zonnebloemvrijwilligers weer voorzichtig actief

Vanaf gisteren is er weer wat meer onderling contact nodig en dat betekent dat ook de vrijwilligers van De Zonnebloem weer voorzichtig actief mogen worden in het intensievere contact met de vaak kwetsbare eenzame mensen. Dat is begonnen met het rond brengen van een bloemetje met inachtneming van de RIVM-regels. Nu kunnen bij de gasten ook langzamerhand weer wat bezoekjes plaatsvinden als de gast en de vrijwilliger daartoe, in samenspraak vooraf, besluiten.
De fysieke lotenverkoop bij de lokale supermarkten zal dit jaar vanwege de 1,5 meter afstand niet doorgaan. In plaats daarvan is een online loterij georganiseerd waarvoor via deze LINK loten gekocht kunnen worden om de Zonnebloem afdeling Goor, Markelo, Diepenheim te steunen.

Gerelateerde berichten

  • Zonnige picknick Zonnebloem op ’t Doesgoor23 augustus 2016 Zonnige picknick Zonnebloem op ’t Doesgoor Terwijl op de achtergrond de laatste hand werd gelegd aan het nieuwe kunstgrasveld van sv Hector genoten de mensen die worden gesteund door de lokale afdeling van De Zonnebloem dinsdag van […]
  • UVV zoekt nieuwe vrijwilligers5 mei 2017 UVV zoekt nieuwe vrijwilligers De Unie van Vrijwilligers (UVV) afdeling Goor is per direct op zoek naar mensen die graagde helpende hand willen bieden bij werkzaamheden in De Stoevelaar. Voor elke 2e en 3e maandag en 3e […]
  • Gijminkbewoners haken hartjes voor de Hof26 april 2020 Gijminkbewoners haken hartjes voor de Hof Vrijwilligers van buurthuis ’t Gijmink (Villa'70) hebben vele rode hartjes gehaakt voor ouderen, zieken en eenzamen in Goor en omgeving. Zij roepen nu op om ook mee te haken en zo nog […]
  • Zonnebloemloterij weer van start18 april 2017 Zonnebloemloterij weer van start De vrijwilligers van De Zonnebloem gaan vrijdag weer loten verkopen in het kader van de Nationale Zonnebloemloterij. De weldoeners staan als te doen gebruikelijk weer bij de supermarkten […]
  • Zonnebloemloterij bij Jumbo en AH26 april 2016 Zonnebloemloterij bij Jumbo en AH Vrijwilligers van De Zonnebloem gaan vrijdag loten verkopen in het kader van de Nationale Zonnebloemloterij. Ze staan van 9.00 tot 17.00 uur bij de Jumbo-supermarkt aan de van Kollaan en […]