Goorse wegpiraat richt nu ravage aan in Lochem

Een 36-jarige man uit Goor, die in de afgelopen weken al vaker is aangehouden is vannacht opnieuw in de fout gegaan. Onder invloed van alcohol richtte hij dit keer een ravage aan bij een rotonde op de Goorseweg in Lochem. De politie kreeg rond 00:30 uur een melding van een aanrijding waarbij een Mercedes dwars over een rotonde was gereden en enkele verkeersborden had geraakt. Getuigen zagen de Mercedes met hoge snelheid over de Stationsweg rijden in de richting van de Goorseweg. In plaats van de weg te volgen, nam de wegpiraat de kortste route en knalde rechtdoor over de rotonde. Door de aanrijding bleven meerdere onderdelen van de bolide achter. Zo ook het kenteken…

De politie zag iets verderop nabij de Intratuin een man midden op de weg staan, samen met een hond die de agenten nauwelijks konden ontwijken. Dit bleek de bestuurder van de Mercedes die deze op het terrein van het tuinbedrijf had geparkeerd.

Omdat de Gorenaar levensgevaarlijk op de weg stond, hij de plaats van het ongeval had verlaten, mogelijk onder invloed had gereden, een ingevorderd rijbewijs had én de agenten ook nog eens beledigde, werd hij aangehouden. De Mercedes is in beslag genomen en verbeurd verklaard. Het is de tweede auto die de Goorse recidivist in korte tijd moet inleveren. Daarnaast werd hij in de afgelopen tijd vaker aangehouden voor andere delicten. (Bron: Politie Hof van Twente)

Gerelateerde berichten