Kinderkamp gaat dit jaar toch door

De organiserende vrijwilligers van de stichting Kindvriendelijk Goor hadden er tot voor kot niet meer op gerekend maar het gaat toch gebeuren. Het Kinderkamp op de Hogenkamp kan ondanks de Coronacrisis toch door gaan. Dit door de versoepelingen die vandaag van kracht zijn geworden. Het wordt wel een zogenoemd ‘Coronaproof-kinderkamp’ waarbij er een aantal regels zijn en er een beperkt aantal kinderen mee kunnen doen. Ook is er dit jaar een minimale deelname-leeftijd van 7 jaar. Het Goorse houtdorp wordt gebouwd van dinsdag 11 tot en met vrijdag 14 augustus en opgeven kan vanaf komende maandag, 6 juli, via de site– en Facebookpagina van Kindvriendelijk Goor.

Gerelateerde berichten

  • Kinderkamp 2018 voorbij31 augustus 2018 Kinderkamp 2018 voorbij De 27e editie van het Goorse Kinderkamp is voorbij. Vandaag werden de hutten allemaal afgebroken en waren er diverse spelen voor de circa 400 deelnemers. Het sluitstuk was zoals immer het […]
  • Kinderkamp weer naar Herikerberg donderdag29 augustus 2018 Kinderkamp weer naar Herikerberg donderdag De deelnemers van het kinderkamp zijn dit jaar niet alleen aan het timmeren, maar gaan ook naar het bos voor een vossenjacht. Twee jaar terug, tijdens de 25e editie, gebeurde dit ook al. […]
  • Inschrijving Kinderkamp begonnen6 juli 2020 Inschrijving Kinderkamp begonnen De inschrijving voor het Goorse Kinderkamp is vandaag van start gegaan. Sinds 00:00 uur vannacht kunnen kinderen vanaf zeven jaar zich aanmelden voor het weekje op het Houtdorp op de […]
  • Opgeven voor Kinderkamp kan vanaf nu4 juli 2017 Opgeven voor Kinderkamp kan vanaf nu De inschrijving voor het Goorse Kinderkamp 2017 is geopend. Dit jaar moet het groot feest worden met als thema 'Carnaval'. Het kamp vindt plaats van dinsdag 29 augustus tot en met vrijdag […]
  • Kinderen voor Kinderen thema Kinderkamp 20181 juli 2018 Kinderen voor Kinderen thema Kinderkamp 2018 Het thema voor het Goorse Kinderkamp van dit jaar is 'Kinderen voor Kinderen' met een toespeling naar het populairse kinderkoor van Nederland. Het Kinderkamp is dit jaar van dinsdag 28- […]