Kinderkamp gaat dit jaar toch door

De organiserende vrijwilligers van de stichting Kindvriendelijk Goor hadden er tot voor kot niet meer op gerekend maar het gaat toch gebeuren. Het Kinderkamp op de Hogenkamp kan ondanks de Coronacrisis toch door gaan. Dit door de versoepelingen die vandaag van kracht zijn geworden. Het wordt wel een zogenoemd ‘Coronaproof-kinderkamp’ waarbij er een aantal regels zijn en er een beperkt aantal kinderen mee kunnen doen. Ook is er dit jaar een minimale deelname-leeftijd van 7 jaar. Het Goorse houtdorp wordt gebouwd van dinsdag 11 tot en met vrijdag 14 augustus en opgeven kan vanaf komende maandag, 6 juli, via de site– en Facebookpagina van Kindvriendelijk Goor.

Gerelateerde berichten

  • Kinderkamp 2018 voorbij31 augustus 2018 Kinderkamp 2018 voorbij De 27e editie van het Goorse Kinderkamp is voorbij. Vandaag werden de hutten allemaal afgebroken en waren er diverse spelen voor de circa 400 deelnemers. Het sluitstuk was zoals immer het […]
  • Kinderkamp weer naar Herikerberg donderdag29 augustus 2018 Kinderkamp weer naar Herikerberg donderdag De deelnemers van het kinderkamp zijn dit jaar niet alleen aan het timmeren, maar gaan ook naar het bos voor een vossenjacht. Twee jaar terug, tijdens de 25e editie, gebeurde dit ook al. […]
  • Houtkamp gaat door op historische plek2 juli 2021 Houtkamp gaat door op historische plek Ook dit jaar gaat het Goorse Kinderkamp weer door maar dan wel op een andere plek dan zoals de laatste jaren op de Hogenkamp (foto). Het Houtdorp gaat terug naar de plek waar het jaren […]
  • Tropische aftrap Houtkamp11 augustus 2020 Tropische aftrap Houtkamp In de brandende zon zijn vandaag de eerste spijkers van het Houtkamp 2020 in het hout geslagen. Een bijzondere uitgave van het Kinderkamp op de Hogenkamp. Ouders zijn dit jaar niet welkom […]
  • Kinderkamp in Coronastijl…10 augustus 2020 Kinderkamp in Coronastijl… De stichting Kindvriendelijk Goor is er weer klaar voor. Morgen mogen de Goorse kinderen weer vol hartelust gaan bouwen aan het houtdorp op de Hogenkamp. Dit jaar vanwege het Coronavirus […]