Elastiekenkoers zoekt nieuwe sponsors en nieuw goed doel

Na een jaar van afwezigheid zal in 2021 de Elastiekenkoers weer op de agenda worden gezet. De bestuursleden zijn druk bezig om een maatschappelijk of individueel doel te omarmen. Daartoe zoekt de organisatie ook input vanuit de gemeenschap zelf. Heb jij een stichting of een ander project, welke wel een steuntje in de rug kan gebruiken, mail dan naar info@nullelastiekenkoers.nl Ook sponsors kunnen zich daar melden om zich achter het wielerinitiatief te scharen.

Gerelateerde berichten

  • Geen Elastiekenkoers in 202130 november 2020 Geen Elastiekenkoers in 2021 De Elastiekenkoers gaat komend jaar niet door. Ondanks het feit dat de fietstocht voor het goede doel normaliter pas eind juni verreden wordt, is nu al besloten om het evenement af te […]
  • Laatste Elastiekenkoers levert recordbedrag op23 juni 2016 Laatste Elastiekenkoers levert recordbedrag op Het was de vijfde en laatste keer, al gaan allerlei geruchten rond dat de Elastiekenkoers toch een vervolg zal krijgen. De finale leverde in ieder geval wel een recordbedrag op: 95.101 […]
  • Goorse Duchenne Heroes-mountainbikers laten zich uitzwaaien7 september 2018 Goorse Duchenne Heroes-mountainbikers laten zich uitzwaaien De Goorse mountainbikers Raymond Koeleman en Marike Thijssen zijn er klaar voor. Komende zondag gaan ze van start in Duchenne Heroes. In zeven dagen tijd rijden ze vervolgens over een […]
  • Wedergeboorte Elastiekenkoers levert 81.310,79 euro op21 juni 2018 Wedergeboorte Elastiekenkoers levert 81.310,79 euro op Na een jaar van afwezigheid schitterde de Elastiekenkoers vandaag weer als vanouds. Met een gewijzigde organisatie - maar met hetzelfde concept – fietsten de 185 deelnemers maar liefst […]
  • Elastiekenkoers terug op Schoolfeest-donderdag14 juni 2018 Elastiekenkoers terug op Schoolfeest-donderdag Vorig jaar ontbrak de Elastiekenkoers vorig jaar op de agenda als start van het Schoolfeest maar volgende week zal het weer ouderwets druk zijn in het Goorse stadshart zo rond de klok van […]