Elastiekenkoers zoekt nieuwe sponsors en nieuw goed doel

Na een jaar van afwezigheid zal in 2021 de Elastiekenkoers weer op de agenda worden gezet. De bestuursleden zijn druk bezig om een maatschappelijk of individueel doel te omarmen. Daartoe zoekt de organisatie ook input vanuit de gemeenschap zelf. Heb jij een stichting of een ander project, welke wel een steuntje in de rug kan gebruiken, mail dan naar info@nullelastiekenkoers.nl Ook sponsors kunnen zich daar melden om zich achter het wielerinitiatief te scharen.

Gerelateerde berichten

  • Laatste Elastiekenkoers levert recordbedrag op23 juni 2016 Laatste Elastiekenkoers levert recordbedrag op Het was de vijfde en laatste keer, al gaan allerlei geruchten rond dat de Elastiekenkoers toch een vervolg zal krijgen. De finale leverde in ieder geval wel een recordbedrag op: 95.101 […]
  • Maarten ter Hofte verrast met nieuwe fiets en schoenen19 juni 2015 Maarten ter Hofte verrast met nieuwe fiets en schoenen Een prachtig gebaar van de Elastiekenkoers, Morsink Tweewielers en revalidatiecentrum 't Roessingh voor Maarten ter Hofte (11). Hét gezicht van het doel van de Elastiekenkoers van dit jaar […]
  • Elastiekenkoers terug op Schoolfeest-donderdag14 juni 2018 Elastiekenkoers terug op Schoolfeest-donderdag Vorig jaar ontbrak de Elastiekenkoers vorig jaar op de agenda als start van het Schoolfeest maar volgende week zal het weer ouderwets druk zijn in het Goorse stadshart zo rond de klok van […]
  • Afvalrace Goorse Glazen Huis-DJ’s14 november 2014 Afvalrace Goorse Glazen Huis-DJ’s De drie Disc-jockeys van de lokale omroep Hofstreek FM die vlak voor kerst weer 72 uur worden opgesloten in het Glazen Huis, zijn in sportieve voorbereiding. Robert van der Reest, Gert […]
  • Wedergeboorte Elastiekenkoers levert 81.310,79 euro op21 juni 2018 Wedergeboorte Elastiekenkoers levert 81.310,79 euro op Na een jaar van afwezigheid schitterde de Elastiekenkoers vandaag weer als vanouds. Met een gewijzigde organisatie - maar met hetzelfde concept – fietsten de 185 deelnemers maar liefst […]