MS Fonds zoekt collectanten in Goor

Van 16 t/m 21 november aanstaande vindt de landelijke huis-aan-huiscollecte van het Nationaal MS Fonds plaats. Deze organisatie is naarstig op zoek naar collectanten in Goor. MS is de meest invaliderende ziekte onder jonge mensen en tast het centrale zenuwstelsel aan. In Nederland hebben nu 17.000 mensen MS en elk jaar komen hier zo’n 1.000 mensen bij. De eerste symptomen treden meestal op tussen het 20e en 40e levensjaar. Het MS Fonds zamelt geld in voor onderzoek naar medicatie die er tot op heden nog niet is. Wie meer informatie wil of collectant wil worden kan zich aanmelden via deze LINK.

Gerelateerde berichten

  • KWF zoekt collectanten26 augustus 2019 KWF zoekt collectanten De afdeling Goor van KWF Kankerbestrijding heeft dringen extra collectanten nodig voor de collecteweek die komende maandag (2 september) begint. Door een aantal afzeggingen is er een […]
  • Alzheimerstichting zoekt collectanten16 oktober 2018 Alzheimerstichting zoekt collectanten Alzheimer Nederland is voor de collectie in Goor van 5 to 10 november op zoek naar collectanten. Er zijn inmiddels 64 mensen die langs de deuren gaan maar er zijn nog vrijwilligers nodig […]
  • Opbrengst MS collecteweek ruim duizend euro8 december 2015 Opbrengst MS collecteweek ruim duizend euro Tijdens de onlangs georganiseerde collecteweek van het Nationaal MS Fonds is een bedrag van € 1.075 in Goor en Bentelo opgehaald. Het opgehaalde collectegeld wordt besteed aan onderzoek […]
  • KWF Kankerbestrijding zoekt collectanten in Goor17 augustus 2020 KWF Kankerbestrijding zoekt collectanten in Goor De afdeling Goor van KWF Kankerbestrijding zoekt nog enkele collectanten voor de collecte die dit jaar wordt gehouden van 30 augustus t/m 5 september. Dit omdat er een aantal afzeggingen […]
  • Collectanten zorgen voor onrust in Goorse wijken21 februari 2017 Collectanten zorgen voor onrust in Goorse wijken Collectanten van het Leger des Heils hebben voor onrust gezorgd op De Whee en in de buurt rondom de Laarstraat. Vorige week werd op De Whee melding gemaakt van jonge collectanten met […]