Groene speelplek Mulderskamp: ‘Onder de wieken’

De nieuwe speelplek naast de Mulderskamp is gisteren feestelijk geopend door wethouder Wim Meulenkamp die daarvoor letterlijk met vuur speelde (foto). Hij opende het terrein dat er is gekomen op initiatief van Alberta Groteboer samen met Jolanda Peters die de nieuwe naam bedacht. Het speelterrein heet nu ‘Onder de wieken’ en dat verwijst naar de Braakmolen die vlak achter de speelplek staat. De opening werd door een behoorlijk aantal mensen bijgewoond en is het uitvloeisel van de provinciale wedstrijd ‘Groenste straat van Overijssel’ die een jaar geleden werd gewonnen met de presentatie van dit initiatief.

Gerelateerde berichten

  • Heeft Goor het groenste initiatief van Overijssel ?1 februari 2019 Heeft Goor het groenste initiatief van Overijssel ? Een plan dat is gemaakt voor het nu nog braakliggende terrein op de hoek Oude Haaksbergerweg/Mulderskamp (foto) moet uiteindelijk worden omgetoverd in een kindvriendelijke plek met […]
  • Insectenhotel op groen terrein Mulderskamp27 juni 2020 Insectenhotel op groen terrein Mulderskamp Het nieuwe speelveld in de 'groenste straat van Overijssel' wordt volgende week officieel geopend. Op het speelterrein is ook een insectenhotel geplaatst dat gemaakt is door de […]
  • Goor heeft ‘Groenste’ straat van Overijssel12 april 2019 Goor heeft ‘Groenste’ straat van Overijssel De Oude Haaksbergerweg in Goor is verkozen tot één van de drie groenste straten van Overijssel. Het plan voor het braakliggende stuk grond 'Hoek Oude Haaksbergweg' is door de Provincie […]
  • De groenste straat van Goor7 juni 2020 De groenste straat van Goor Ze hebben de handen maar weer eens uit de mouwen gestoken, de vrijwilligers van de Oude Haaksbergerweg en de Mulderskamp. Onder het mom van klussen aan de groenste straat  werd er gewerkt […]
  • Werkzaamheden ‘Groenste straat’ van start19 september 2019 Werkzaamheden ‘Groenste straat’ van start Er is gisteren een begin gemaakt met de inrichting van het braakliggende terrein tussen de Oude Haaksbergerweg en de Mulderskamp. Dat wordt ingericht als een bio-diverse terrein met een […]