Afscheid Dirksen bij vv Twenthe

Corona maakte een abrupt einde aan zijn dienstverband bij vv Twenthe. En ook aan zijn loopbaan als trainer. Hans Dirksen nam gisteravond bij Café De Buddy’s, het thuishonk van vv Twenthe, afscheid van de selectie. Mark Bolink, de nieuwe trainer, begint deze week aan zijn nieuwe klus bij de Tricolores. Datzelfde geldt voor Hector, waar Jordy Drenth deze week is begonnen aan zijn nieuwe klus.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe krijgt te weinig tegen LSV31 maart 2019 Twenthe krijgt te weinig tegen LSV VV Twenthe heeft slechts een punt overgehouden aan het duel met LSV uit Lonneker. De ploeg van trainer Hans Dirksen was in eigen huis de bovenliggende partij, maar bleef steken op 1-1. In […]
  • Twenthe deelt de punten met DSVD24 februari 2019 Twenthe deelt de punten met DSVD Na een bloedeloos eerste half uur nam Twenthe het heft in handen. Desondanks slaagde de equipe van trainer Hans Dirksen er in het laatste kwartier van de eerste helft niet in de […]
  • Pezen in de voorbereiding22 juli 2018 Pezen in de voorbereiding Bij de één nog een kilootje te veel, bij de ander is de conditie op peil. Pezen tijdens de eerste trainingen. Voor de voetballers van vv Twenthe is de voorbereiding op het nieuwe seizoen […]
  • Twenthe mikt op periodetitel21 september 2019 Twenthe mikt op periodetitel Twenthe begint morgen in de vierde klasse B van het zondag-amateurvoetbal met een thuiswedstrijd tegen Sportclub Neede. De ploeg van trainer Hans Dirksen degradeerde vorig seizoen uit de […]
  • Twenthe zet grote stap richting lijfsbehoud18 april 2019 Twenthe zet grote stap richting lijfsbehoud Het moet wel heel raar lopen als vv Twenthe volgend seizoen niet opnieuw derdeklasser is. Het cruciale kelderduel tegen KVV Losser werd vanavond met 2-1 gewonnen en daarmee zette de ploeg […]