Ree bevrijd in De Meene

De brandweer heeft vanmiddag een ree bevrijd in De Meene in Goor. Het dier kwam vast te zitten in een net van een hekwerk nabij de IJsbaanweg. De gealarmeerde brandweer was snel ter plekke om de ree te bevrijden, waarna het dier snel de vrije natuur in vluchtte. Foto’s: Hof van Twente Fotografie.

Gerelateerde berichten

  • Ree na spannend zwemavontuur veilig aan de kant3 mei 2018 Ree na spannend zwemavontuur veilig aan de kant Een bijzondere ochtend voor de Goorse brandweer met een hoog Bambi-gehalte. De lieden moesten uitrukken om een ree te bevrijden uit het kanaal. Ter hoogte van de Eternit stond een groot […]
  • Brandweer speurt naar ree in Twentekanaal27 juli 2016 Brandweer speurt naar ree in Twentekanaal De brandweer werd vanavond rond 20:30 opgeroepen om een ree uit het Twentekanaal te halen. Omstanders hadden vanaf de Kevelhammerhoek een ree in het water gezien. De brandweer heeft […]
  • Goorse wegen volgende week in reparatie18 mei 2015 Goorse wegen volgende week in reparatie De gemeente Hof van Twente laat volgende week diverse reparatiewerkzaamheden uitvoeren aan wegen in en om Goor. De Twentse Weg- en Waterbouw B.V. (TWW) gaat nieuwe asfaltdeklagen en […]
  • Brandweer redt opnieuw ree uit kanaal30 mei 2018 Brandweer redt opnieuw ree uit kanaal De Goorse brandweer heeft vanochtend vroeg opnieuw een ree uit het kanaal gehaald. Rond zes uur werd melding gemaakt van het onfortuinlijke dier dat ter hoogte van de Goorse haven in het […]
  • Waterschap organiseert avondwandeling in De Meene2 mei 2017 Waterschap organiseert avondwandeling in De Meene Het waterschap Vechtstromen organiseert op vrijdag 19 mei een avondwandeling langs de Boven Regge door de Meene in Goor. Dit gebeurt in het kader van de landelijke 'Week van ons water'. […]