Partygangster-Pino Johnny tikt de 50 aan

Hij maakte in een ver verleden furore in de Goorse Schoolfeestoptocht toen hij in een levensecht Pinopak de jongste jeugd van Goor in vervoering bracht: John Vehof. De benadigde schaatser en iets minder begaafde voetballer van vv Twenthe, heeft wat te vieren want Abraham is vandaag op zijn pad gekomen. Vehof, lid van de roemruchte wagenbouwgroep The Partygangsters, gaat dat uiteraard nog groots vieren maar gisteren werd er door zijn vrienden van ‘The Gangsters’ al een voorschot genomen op dat feest met het plaatsen van groots bouwwerk in de Grotestraat. En dat ook voor zijn vrouw Mariel die deze week 25 jaar actief als lerares bij de Puntdakschool.

Gerelateerde berichten

  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Marco Spoelder 50 jaren jong…1 augustus 2018 Marco Spoelder 50 jaren jong… Groot feest op het Heeckeren waar vannacht om twaalf uur het 'Lang zal hij leven' klonk voor Marco Spoelder. Hij viert vandaag zijn 50e verjaardag en dat gaat zeker niet onopgemerkt […]
  • Klimwand en carnavalslied tijdens Kinderkamp22 augustus 2017 Klimwand en carnavalslied tijdens Kinderkamp De ruim 100 vrijwilligers van Kindvriendelijk Goor en de Goorse kinderen zijn er bijna klaar voor. Het houtdorp op de Hogenkamp wordt vanaf dinsdag weer opgebouwd maar maar komende maandag […]
  • John Sportel: Met Heinekenkar naar Grolschbar…9 juni 2017 John Sportel: Met Heinekenkar naar Grolschbar… John “Bompa” Sportel is donderdag 50 jaar geworden. John dankt zijn bijnaam aan het feit dat hij de oudste lid is van de Otto-club. Een genootschap van 8 vrienden dat elk jaar met elkaar […]
  • Arthur ‘klusser’ Schavemaker ziet Abraham15 december 2015 Arthur ‘klusser’ Schavemaker ziet Abraham Het grote feest is afgelopen zaterdag al gevierd bij De Zon maar vandaag is het echt zover. Arthur Schavemaker is de magische leeftijdsgrens van 50 jaar gepasseerd. Schavemaker is van […]