Partygangster-Pino Johnny tikt de 50 aan

Hij maakte in een ver verleden furore in de Goorse Schoolfeestoptocht toen hij in een levensecht Pinopak de jongste jeugd van Goor in vervoering bracht: John Vehof. De benadigde schaatser en iets minder begaafde voetballer van vv Twenthe, heeft wat te vieren want Abraham is vandaag op zijn pad gekomen. Vehof, lid van de roemruchte wagenbouwgroep The Partygangsters, gaat dat uiteraard nog groots vieren maar gisteren werd er door zijn vrienden van ‘The Gangsters’ al een voorschot genomen op dat feest met het plaatsen van groots bouwwerk in de Grotestraat. En dat ook voor zijn vrouw Mariel die deze week 25 jaar actief als lerares bij de Puntdakschool.

Gerelateerde berichten

  • Mariël ziet Sarah!15 november 2021 Mariël ziet Sarah! Het is feest aan de Goorse Grotestraat waar voor het huis van de familie Vehof de nodige spandoeken en versierselen hangen voor de jarige Mariël. Zij viert op deze maandag de 15e november […]
  • Oud-voetbalprof André Karnebeek 50 jaar1 maart 2021 Oud-voetbalprof André Karnebeek 50 jaar Hij speelde tot 2005 332 wedstrijden in het betaalde voetbal waarvan verreweg de meeste duels in het shirt van FC Twente: André Karnebeek. De Goorse verdediger viert vandaag zijn 50e […]
  • Rob ‘Earpel’ Ten Berge ziet Abraham5 augustus 2020 Rob ‘Earpel’ Ten Berge ziet Abraham Opgegroeid in de Roerdompstraat en opgeleid tot tegelzetter met een bijnaam die teruggrijpt op de 'Eenterse' bijnaam van de familie. Rob 'Earpel' ten Berge is tegenwoordig actief al […]
  • Marco Spoelder 50 jaren jong…1 augustus 2018 Marco Spoelder 50 jaren jong… Groot feest op het Heeckeren waar vannacht om twaalf uur het 'Lang zal hij leven' klonk voor Marco Spoelder. Hij viert vandaag zijn 50e verjaardag en dat gaat zeker niet onopgemerkt […]
  • Manon Blaauw 50 jaar!24 mei 2022 Manon Blaauw 50 jaar! "Blaauw, Blaauw, Blaauw, wat zijn we gek met jou!" Deze frase uit de teksten op één van de spandoeken voor het huis van Manon Blaauw, zegt genoeg. De Goorse viert vandaag haar 50e […]