Inschrijving Kinderkamp begonnen

De inschrijving voor het Goorse Kinderkamp is vandaag van start gegaan. Sinds 00:00 uur vannacht kunnen kinderen vanaf zeven jaar zich aanmelden voor het weekje op het Houtdorp op de Hogenkamp dat ondanks de Coronacrisis toch gebouwd gaat worden onder auspiciƫn van de Stichting Kindvriendelijk Goor. Er kunnen daardoor wel een beperkt aantal kinderen mee doen. wel is het nog steeds mogelijk om je samen met een vriendje of vriendinnetje aan te melden. het Kinderkamp is van dinsdag 11 tot en met vrijdag 14 augustus. opgeven kan via deze LINK. Vrijwilligers zijn ook nodig en diegene die zich daarvoor aan wil melden kan dat doen via deze LINK.


Gerelateerde berichten

  • Houtdorp snel gevuld, Hogenkamp wellicht te klein18 juli 2017 Houtdorp snel gevuld, Hogenkamp wellicht te klein Als het aantal deelnemers aan het Goorse Kinderkamp zo snel blijft groeien dan moet de stichting Kindvriendelijk Goor op termijn het houtdorp gaan verhuizen. Voorman Edu Hoek van de […]
  • Kinderkamp gaat dit jaar toch door1 juli 2020 Kinderkamp gaat dit jaar toch door De organiserende vrijwilligers van de stichting Kindvriendelijk Goor hadden er tot voor kot niet meer op gerekend maar het gaat toch gebeuren. Het Kinderkamp op de Hogenkamp kan ondanks […]
  • Inschrijving voor Kinderkamp geopend16 juni 2019 Inschrijving voor Kinderkamp geopend De stichting Kindvriendelijk Goor heeft de inschrijving voor het komende kinderkamp geopend. Het houtdorp op de Hogenkamp is dit jaar van dinsdag 20- tot en met vrijdag 23 augustus. Als […]
  • Kinderen voor Kinderen thema Kinderkamp 20181 juli 2018 Kinderen voor Kinderen thema Kinderkamp 2018 Het thema voor het Goorse Kinderkamp van dit jaar is 'Kinderen voor Kinderen' met een toespeling naar het populairse kinderkoor van Nederland. Het Kinderkamp is dit jaar van dinsdag 28- […]
  • Opgeven voor Kinderkamp kan vanaf nu4 juli 2017 Opgeven voor Kinderkamp kan vanaf nu De inschrijving voor het Goorse Kinderkamp 2017 is geopend. Dit jaar moet het groot feest worden met als thema 'Carnaval'. Het kamp vindt plaats van dinsdag 29 augustus tot en met vrijdag […]