Pauli en Hennie al 50 jaar plichtsgetrouw

Hoe bijzonder is dat ? Twee Goorse mannen die op dezelfde dag vieren dat ze vijftig jaar (!!) in dienst zijn bij hetzelfde bedrijf. Pauli Faber en Hennie Bielderman begonnen tegelijk op de 6e juli van het jaar 1970 bij het toenmalige installatiebedrijf Walhof en zonen BV in de Voorstraat dat in 1990 werd overgenomen door De Groot Installatietechniek. Heden ten dage werken ze er nog steeds en vandaag wordt gevierd dat ze allebei een halve eeuw in dienst zijn.

Pauli Faber (l) en Hennie Bielderman (r)

Pauli Faber begon op 15-jarige leeftijd als verwarmingsmonteur bij Walhof en kreeg later een functie in het gereedschapsbeheer bij het Hengelose De Groot.

Hennie Bielderman was 16 toen hij in dienst trad en heeft in al die jaren louter noeste arbeid en goed werk geleverd en daarnaast op locatie de nodige stagiaires opgeleid. Nog heel even en dan mogen beide heren genieten van een welverdiend pensioen, want dat is het als je zolang plichtsgetrouw bent.

Gerelateerde berichten

  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Ergernis over verwaarlozing speelplek Gijmink2 juni 2018 Ergernis over verwaarlozing speelplek Gijmink Het is nog niet zo lang geleden aangelegd en inmiddels al diep verborgen onder het onkruid. De staat van de nieuwe water-speelplek op het nieuwe Gijmink wekt grote ergernis bij […]
  • Maatregelen tegen overlast éénrichtingsverkeer Molenstraat10 maart 2017 Maatregelen tegen overlast éénrichtingsverkeer Molenstraat De gemeente Hof van Twente wil zogenoemde mitigerende maatregelen nemen om de overlast te beperken voor bewoners van de straten rondom de Goorse Molenstraat. Wat er precies moet gebeuren […]
  • Gewijzigde verkeers- en parkeersituaties…1 mei 2015 Gewijzigde verkeers- en parkeersituaties… Het is de dag van arbeid en op deze eerste mei is het voor de weggebruiker in Goor toch even wennen. Het is namelijk de dag dat er éénrichtingsverkeer is ingesteld in de Molenstraat en de […]
  • Albert Keuzink ziet Abraham1 april 2020 Albert Keuzink ziet Abraham Het is geen grap op deze eerste april. Albert Keuzink viert vandaag zijn 50e verjaardag en dat feestje moet vanwege de Corona-crisis heel bescheiden gevierd worden. Dat gebeurt dus […]